Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2023, 11:33
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

V 2. sérii House of the Dragon uvidíme 5 nových drakov. Nakrúcanie sa začne už čoskoro

V 2. sérii House of the Dragon uvidíme 5 nových drakov. Nakrúcanie sa začne už čoskoro
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

2. séria House of the Dragon dorazí najskôr v roku 2024. Poteší fanúšikov drakov.

Spolutvorca seriálu House of the Dragon Ryan Condal sa vyjadril ku druhej sérii, informuje magazín The Hollywood Reporter.  Najprv prezradil, že diváci sa môžu tešiť na päť nových drakov, ktoré v prvej sérii neboli. Je teda isté, že situácia naberie na vážnosti a uvidíme aj viac akčných scén s drakmi. 

Odporúčané
10 vecí ktoré neznášame na videohrách: nudné a roztiahnuté open-worldy, miniatúrne titulky či nepreskočiteľné cutscény 10 vecí ktoré neznášame na videohrách: nudné a roztiahnuté open-worldy, miniatúrne titulky či nepreskočiteľné cutscény 10. marca 2023, 14:30

Prezradil aj to, že nakrúcanie sa začne už veľmi skoro, takže pravdepodobne na jar. Vzhľadom na dĺžku nakrúcania a náročnú postprodukciu je veľmi pravdepodobné, že 2. sériu začne HBO Max vysielať až približne v polovici roka 2024. 

Druhá séria by mala mať znovu 10 epizód a priblíži sa k udalosti zvanej ako Dance of the Dragons, keď medzi sebou Targaryenovci bojovali o trón Westerosu. 

House of the Dragon
Zdroj: HBO Max
Domov
Zdieľať
Diskusia