Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2023 o 15:34
Čas čítania 1:10
Denisa Šútorová

Messi dal spoluhráčom a kolegom z MS 2022 v Katare ultraluxusný darček, ktorý ho vyšiel na viac než 197-tisíc eur

OSOBNOSTI FUTBAL LIONEL MESSI ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na luxusných modeloch na mieru nechýba meno hráča, číslo dresu a ani nápis Majstri svetového pohára 2022.

Ako sa zdá, kapitán argentínskeho národného futbalového mužstva Lionel Messi berie oslavy víťazstva na majstrovstvách sveta v Katare celkom vážne. Najskôr si vzal svetovú trofej FIFA do postele a najnovšie prekvapil internet správou, že spoluhráčom, ako aj kolegom z realizačného tímu (dokopy 35 ľudí) daruje iPhony 14 pozlátené 24 karátovým zlatom.

Podľa informácií denníka Daily Mail ho jeho štedrosť vyšla na 175-tisíc libier (v prepočte viac ako 197-tisíc eur).

Každý z 35 personalizovaných modelov má obsahovať meno hráča, číslo dresu a dizajn odznaku argentínskeho tímu s troma hviezdičkami. Na iPhone však nechýba ani dôležitý nápis Majstri svetového pohára 2022. Na fotografiách, ktoré sú dostupné na internete, si môžeš všimnúť iPhone samotného Messiho, Ángela di Maríu, ale aj Alexisa Maca Allistera a Emiliana Martíneza.

Ako uvádza portál, Messi si dal darčeky počas víkendu doručiť do Paríža a s ich odovzdávaním začne už čoskoro. O ich dizajn aj výrobu sa mala postarať spoločnosť iDesign Gold, ktorej šéfuje generálny riaditeľ Ben Lyons. Messi, ako dlhoročný zákazník spoločnosti, mal Lyonsa osloviť so špeciálnou požiadavkou len pár mesiacov po víťazstve v Katare. 

„Povedal, že chce špeciálny darček pre všetkých hráčov a zamestnancov na oslavu úžasného víťazstva, ale nechcel zvyčajný darček v podobe hodiniek,“ vyjadril sa Lyons, ako uvádza The Sun. Generálny riaditeľ tak futbalovej legende navrhol iPhony vyrobené zo zlata. Pojem zlatý iPhone tak vďaka Messimu naberá celkom nový rozmer.

Podľa Daily Mailu je spoločnosť iDesign Gold obľúbená u futbalových hráčov, ktorí si potrpia na luxusné doplnky. Pri ich šesťmiestnych platoch to však nebude problém. Zlaté bezdrôtové slúchadlá si dal u nich navrhnúť aj Neymar.

Anketa:
Prijal by si podobný darček?
Sem s ním! Hneď!
Načo by mi bol, len by som sa bál vyjsť na ulicu.
Sem s ním! Hneď!
77 %
Načo by mi bol, len by som sa bál vyjsť na ulicu.
23 %
Domov
Zdieľať
Diskusia