Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2013, 19:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jackie Chan a jeho dramatický trailer pre Police Story 2013!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu prvý trailer pre Jackieho Police Story 2013, ktorý síce nie je v angličtine, za to ale podtrhuje dramatickú atmosféru.

Konečne tu máme prvý trailer pre Jackieho Police Story 2013, ktoré poteší nejedného fanúšika nestarnúceho Chana. Tentokrát ale nečakajte veľa vtipu, dôraz sa kládol hlavne na dramatickosť, nakoľko sa dočkáme thrilleru. Vôbec to ale nevadí, alebo? 

Scenár Police Story 2013 sa postupom času musel prepisovať, keďže Jackie nechcel od začiatku mať žiadne bojové scény. Našťastie si to ale rozmyslel a my sa tak premiéry dočkáme asi až budúci rok, keďže v Číne to bude v decembri. V snímke by sme dali dostať rozumného, vyspelého Chana ako milosrdného policajta naháňajúceho zločincov, no bude si popritom musieť aj zachraňovať vzťah so svojou dcérou (Jing Tian). O réžiu sa postará Sheng Ding.

Domov
Zdieľať
Diskusia