Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2023, 17:11
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Adonis Creed bojuje v ringu o život. Režisér Creed 3 sa inšpiroval anime bitkami, aby bol box zaujímavejší

Adonis Creed bojuje v ringu o život. Režisér Creed 3 sa inšpiroval anime bitkami, aby bol box zaujímavejší
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY CREED 3
Uložiť Uložené

Creed 3 bude odlišný než predošlé snímky. S anime inšpiráciou a bez Sylvestra Stallona.

Michael B. Jordan je talentovaný a obľúbený hollywoodsky herec, ktorý stvárňuje rolu Adonisa Creeda, syna Apolla Creeda, niekdajšieho rivala a dobrého kamaráta Rockyho. Rocky v tretej časti Creeda už nebude, a tak sa príbeh naplno sústredí na Adonisa. Trojka sa odohráva niekoľko rokov po dvojke.

Odporúčané
Veľký prelom v DC: Oznámili 10 seriálov a filmov, nového Supermana a Batmana bez Pattinsona a reštartovaný vesmír Veľký prelom v DC: Oznámili 10 seriálov a filmov, nového Supermana a Batmana bez Pattinsona a reštartovaný vesmír 1. februára 2023, 14:00

Adonis je kráľ boxu, no jeho pozíciu ohrozí kamarát z minulosti, ktorý sa dostal z väzenia. Vykľuje sa z neho obrovský talent. Hrá ho Jonathan Majors a podľa najnovšieho traileru sa môžeme tešiť na jeho veľkú silu, rýchlosť a zaujímavý charakter. Čo sa samotného boxu týka, mal by byť o čosi odlišnejší ako v minulých filmoch. Režisér sa pri jeho nakrúcaní inšpiroval anime.

Prezradil to Michael B. Jordan, ktorý okrem hrania hlavnej roly snímku aj režíroval čoby svoj režijný debut. Ako režisér cítil, že musí do série priniesť niečo nové, keďže podobný štýl boxu ľudia videli už v predošlých 8 filmoch. Creed 3 dorazí do kín už 3. marca 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia