Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2023, 14:52
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Značka Off-White™ oslavuje lásku Virgila Abloha k basketbalu. Sleduj limitovanú kolekciu pre tím Chicago Bulls

Značka Off-White™ oslavuje lásku Virgila Abloha k basketbalu. Sleduj limitovanú kolekciu pre tím Chicago Bulls
Zdroj: Instagram/@chicagodonc
MÓDA OFF-WHITE™ VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pri spolupráci asistoval legendárny Don C ako poradca Bulls pre kreatívnu stratégiu a dizajn.

Značka Off-White™ predstavila prvé návrhy modelov univerzitných búnd zo spoločnej kolekcie s basketbalovým tímom Chicago Bulls. Vedenie luxusnej módnej značky týmto krokom oslavuje vášeň a lásku zosnulého zakladateľa Virgila Abloha k basketbalu aj k rodnému mestu. 

Koncept tohto limitovaného dropu vznikol vďaka rozhovoru medzi umelcom a návrhárom Donom C, výkonnou riaditeľkou Off-White™ Andreou Grilli a Ablohovou rodinou, ktorí túžili zdôrazniť prepojenie medzi módnou značkou a tímom, ktorý dostal na vrchol popularity Michael Jordan. 

Odporúčané
VIDEO: Nová éra módneho domu Gucci. Takto vyzerá mužská kolekcia na obdobie jeseň/zima 2023 plná retro strihov a farebných tašiek VIDEO: Nová éra módneho domu Gucci. Takto vyzerá mužská kolekcia na obdobie jeseň/zima 2023 plná retro strihov a farebných tašiek 13. januára 2023, 16:26

Všetky uvedené strany vzdali hold Bulls prostredníctvom upraveného loga, ktoré zobrazuje býka s loptou v atraktívnom drese so sloganom „Off-White Bulls“. Je pravdepodobné, že nezostane len pri univerzitných bundách v tmavomodro-čiernom a červeno-bielom vyhotovení, ale v predaji budú aj mikiny s kapucňou či tričká s inými grafickými motívmi. 

Výsledná kolekcia bude prvým veľkým partnerstvom medzi spoločnosťou Off-White™ a tímom NBA. V predaji bude od 2. februára vo vybraných kamenných obchodoch značky, online aj cez známu módnu platformu Farfetch

Takto vyzerali v univerzitných bundách hviezdy Chicaga Bulls na čele DeMarom DeRozanom či Nikolom Vučevićom, ktorí si prišli luxusné modely vyskúšať do parížskeho obchodu Off-White™.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Anketa:
Doplníš svoj šatník o niektorý z dizajnov Off-White™ x Chicago Bulls?
Áno, ak všetky kúsky nevykúpia reselleri. 
Asi nie.
Áno, ak všetky kúsky nevykúpia reselleri. 
50 %
Asi nie.
50 %

Len v októbri 2022 značka Off-White™ oznámila partnerstvo s futbalovým tímom AC Miláno, pričom v kolekcii boli aj univerzitné bundy. Viac informácií nájdeš v článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia