Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2023, 10:48
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Rihanna vystavuje na obdiv svoje krivky. Valentínska kampaň Savage x Fenty je poriadne horúca

Rihanna vystavuje na obdiv svoje krivky. Valentínska kampaň Savage x Fenty je poriadne horúca
Zdroj: Savage x Fenty
MÓDA MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Zakladateľka značky Savage x Fenty sa počas fotenia odviazala a v priehľadnej spodnej bielizni ukázala, ako zvádza svojho partnera A$AP Rockyho.

Rihanna má sexepílu na rozdávanie, o čom nás presvedčila druhýkrát v priebehu posledných dvoch týždňov. Zatiaľ čo v kampani Game Day k jej vystúpeniu na tohtoročnom Super Bowle ukázala pozadie, v priehľadných modeloch spodnej bielizne z valentínskeho dropu Breakin' Heart predviedla, ako zvádza A$AP Rockyho. 

Kolekcia určená nielen k oslave sviatku všetkých zamilovaných obsahuje desiatky rôznych produktov vrátane spomínaných priehľadných „catsuit“ overalov, čipkovaných korzetov s podväzkami, zamatové súpravy, ale aj klasickú spodnú bielizeň v podobe mužských boxeriek a ženských nohavičiek.

Odporúčané
Rihanna ukázala zadok v novej kolekcii Savage x Fenty, ktorá je ochutnávkou jej vystúpenia na Super Bowle Rihanna ukázala zadok v novej kolekcii Savage x Fenty, ktorá je ochutnávkou jej vystúpenia na Super Bowle 9. januára 2023, 12:54

Jednotlivé kusy spodnej bielizne pre všetky typy postáv z valentínskej kolekcie nájdeš v online obchode SavageX. Všetky dizajny sú dostupné vo veľkostiach XXS až 4XL. Ceny začínajú na úrovni 20 eur za mužské boxerky, respektíve ženské nohavičky, a končia na hodnote 135 eur v prípade unisexovej teplákovej súpravy. Čipkovaný korzet s bohatým zdobením stojí necelých 100 eur. Ak hľadáš ideálny darček k 14. februáru, našiel/našla si.

Hlavnou hviezdou kampane je zakladateľka značky Rihanna, ktorá nemala problém ukázať svoje krivky len približne sedem mesiacov po pôrode a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Savage x FentySavage x FentySavage x FentySavage x Fenty
Zobraziť galériu
(8)
Anketa:
Čo hovoríš na valentínsku kampaň značky Savage x Fenty? 
Hot, hot, hot. 
Bez Rihanny by ma to nezaujímalo. 
Hot, hot, hot. 
59 %
Bez Rihanny by ma to nezaujímalo. 
41 %
Domov
Zdieľať
Diskusia