Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. januára 2023 o 9:35
Čas čítania 0:33

Lucia Ďuriš Nicholsonová potvrdila, že zakladá novú politickú stranu. Prezradila mená možných členov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Europoslankyňa sa chce zapojiť do boja o slovenských voličov.

Lucia Ďuriš Nicholsonová, známa najmä z pôsobenia v strane SaS po boku Richarda Sulíka, sa rozhodla zabojovať o dôveru voličov prostredníctvom vlastnej strany. Podľa jej slov sa chystá do volieb zapojiť aj v prípade, ak by došlo k predčasným voľbám, informuje denník Pravda.

Momentálne má vo svojom novom projekte približne deväťdesiat ľudí. Nová strana sa už vo veľkom pripravuje na potenciálne voľby, a tak sa snaží prísť s čo najlepším volebným programom a politickou štruktúrou.

Ďuriš Nicholsonová v rozhovore pre Pravdu potvrdila, že bude líderkou strany. Predstavenie nového hnutia je podľa nej na programe už v najbližších týždňoch.

Potenciálni spojenci

V rozhovore potvrdila aj to, že momentálne rokuje s viacerými politikmi, ktorí by sa mohli stať súčasťou jej hnutia, alebo s ním minimálne spolupracovať. Medzi mená, ktoré spomenula, patril napríklad nezaradený poslanec Miroslav Kollár, Ján Budaj či bývalý premiér Mikuláš Dzurinda.

Domov
Zdieľať
Diskusia