Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
11. januára 2023, 7:15
Čas čítania 0:47

Najmladší doživotný odsúdenec na Slovensku čelí ďalšiemu obvineniu. Svedkovi jeho beštiálnej vraždy sa vyhrážal zabitím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ani v prípade dokázania viny sa Rudolfovi Dorčíkovi trest logicky nezvýši.

Najmladší Slovák odsúdený na doživotie čelí podľa TV Markíza ďalšiemu závažnému obvineniu. Dnes už 22-ročný Rudolf Dorčík, ktorý bol v roku 2021 odsúdený za brutálnu vraždu, je tentoraz obvinený z nebezpečného vyhrážania sa svojmu spolupáchateľovi Miroslavovi Jesenskému. Jesenský vraha obviňuje z toho, že sa mu vyhrážal zabitím, ak niekomu o vražde povie. 

Ak by aj Dorčíka odsúdili, vyšší trest ako doživotie už dostať nemôže. Martinčan si doživotný trest odpykáva za vraždu náhodného okoloidúceho v podzemných priestoroch CO krytu. 

1. marca 2021, 9:34 Čas čítania 7:43 Mladíci zavraždili človeka, lebo si chceli skúsiť, aký je to pocit poslať niekoho na druhý svet. O mesiac nato zmizol ich kamarát Mladíci zavraždili človeka, lebo si chceli skúsiť, aký je to pocit poslať niekoho na druhý svet. O mesiac nato zmizol ich kamarát

Spolupáchateľ Milan Jesenský strávi vo väzení 25 rokov, pretože pri vražde asistoval. Dvojica mladých mužov nalákala muža na spoločnú zábavu do katakomb krytu, kde ho ubili na smrť.

Aby sa uistili, že je naozaj mŕtvy, jeden z útočníkov podrezal Jozefovi hrdlo, pričom ďalší mu rozrezal čelo. Pokúšal sa prerezať cez pokožku hlavy a lebku až k mozgu, pretože chcel tento orgán vidieť na vlastné oči. Priebeh vraždy si muži celý čas dokumentovali na telefón a neskôr brali na miesto činu aj ďalších svojich kamarátov. 

O zločine sa vtedy špeciálny prokurátor Daniel Lipšic vyjadril, že ide o „zavrhnutiahodný motív, keď obžalovaný Dorčík jednoducho chcel zažiť, aké to je zabiť človeka,“ Špeciálna prokuratúra sa podľa slov Lipšica s takým konaním ešte nestretla.  

Domov
Zdieľať
Diskusia