Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2023, 9:42
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Herec Noah Schnapp zo Stranger Things povedal, že je gay: 18 rokov som sa bál, no rodina po coming oute nebola prekvapená

OSOBNOSTI HERCI LGBT+ SPRÁVY ZO SVETA STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Herec minulý rok potvrdil, že postava Willa je homosexuál, teraz sa k LGBT+ komunite prihlásil aj on.

Osemnásťročný americký herec Noah Schnapp, ktorý je známy najmä vďaka svojej postave Willa Byersa z úspešného seriálu Stranger Things, sa otvorene prihlásil k LGBT+ komunite. „Myslím, že som viac podobný Willovi, ako som si myslel,“ napísal v najnovšom videu na Tiktoku.

Postava Willa v seriáli totiž bojuje so svojou sexualitou a samotní tvorcovia spoločne so Schnappom oficiálne potvrdili, že Will je gay a miluje Mikea. V krátkom videu na sociálnej sieti herec tvrdí, že jeho rodina a kamaráti po coming oute neboli prekvapení.

„Keď som konečne povedal svojim priateľom a rodine, že som gay, po tom, čo som sa 18 rokov bál zavretý v skrini, odvetili mi na to len ‚my vieme‘,“ tvrdí Schnapp na Tiktoku. V komentároch mu okamžite vyjadrili podporu tisícky fanúšikov, ako aj oficiálny účet Netflixu.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Fanúšikovia očakávajú, že sa v poslednej sérii Stranger Things k LGBT+ komunite prizná aj postava Willa, ktorá je podľa Schnappa zamilovaná do svojho najlepšieho priateľa Mikea Wheelera, ktorého stvárňuje Finn Wolfhard. Mnohí to tušili po dojemnej scéne v zadnej časti dodávky zo štvrtej série.

Odporúčané
Herec Noah Schnapp zo Stranger Things potvrdil, že Will je gay a miluje Mikea Herec Noah Schnapp zo Stranger Things potvrdil, že Will je gay a miluje Mikea 15. júla 2022, 22:11

„Myslím, že je celkom jasné, že Will Mikea ľúbi“, povedal Schnap pre Variety. Tvrdí zároveň aj to, že na to tvorcovia odkazujú od prvej série. Ako sme však písali v našej recenzii, nezdá sa nám, že by tvorcovia v predošlých sériách nejako rozoberali Willovu sexuálnu orientáciu.

Späť
Zdieľať
Diskusia