Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
12. decembra 2022, 14:11
Čas čítania 0:55

Imreczeho manželka Andrea si kúpila bez hypotéky luxusnú vilu. Bývalá televízna moderátorka za ňu dala viac ako milión eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cena nehnuteľnosti s pozemkom zrejme prekročila milión eur.

Manželka spolupracujúceho obvineného exšéfa daniarov Františka Imreczeho Andrea si bez hypotéky kúpila vilu v luxusnej časti Záhorskej Bystrice Strmý Vŕšok. Podľa Aktualít si bývalá funkcionárka daniarov kúpila rozsiahlu novostavbu v máji tohto roka. František Imrecze, ktorý po svojom zadržaní a obvinení spolupracovať s políciou, len minulý december predal svoju vilu v centre Bratislavy za 1,2 milióna eur. 

František Imrecze môže na rozdiel od spoluobvinených Michala Suchobu a Daniela Čecha aj po obvinení so svojím majetkom slobodne nakladať. Nová dvojposchodová vila jeho manželky má zastavanú plochu 206 metrov štvorcových a stojí na 9-árovom pozemku. Cena pozemku je odhadovaná na 300-tisíc eur a samotná stavba na vyše milión. 

František Imrecze.
František Imrecze. Zdroj: TASR

Andrea Imrecze, ktorá dlhodobo nepôsobila vo vysoko platených funkciách, by si zo svojich zárobkov podobnú investíciu dovoliť nemohla. Jej základný plat u daniarov bol najprv na 2 200 eur, neskôr 2 500 eur a do pol roka od nástupu narástol na 2 800 eur mesačne.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

V rokoch 2013 až 2017 si okrem toho v súčte prilepšila o ďalších 34-tisíc eur vďaka odmenám. František Imrecze odmietol manželkinu kúpu vily komentovať.

V jednej z najluxusnejších lokalít v Bratislave sa nachádza aj honosná vila, ktorú na svojho syna prepísal oligarcha Juraj Široký. Býva tu aj Širokého manažér Vladimír Balaník, exposlanec HZDS Jozef Straňák, bývalý námestník generálneho prokurátora Ladislav Tichý či Dušan Dvorecký známy z pozemkovej kauzy Tomáša Druckera, brat Ivana Lexu Vladimír či zrejme najbohatší slovenský architekt Branislav Kaliský.

Domov
Zdieľať
Diskusia