Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2022, 14:30
Čas čítania 3:53
Denisa Šútorová

Návrhára, ktorý spolupracoval s Beyoncé aj Kylie Jenner, obvinili zo sexuálneho obťažovania. Modelke vraj olizoval vlhké nohavičky

MÓDA BEYONCÉ KYLIE JENNER SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Nusi Quero stajloval Beyoncé na obal jej posledného albumu Renaissance, jej tím potom obvinil, že mu nezaplatili. Umelec dnes čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania.

Losangelský umelec Nusi Quero (pravým menom Paul Giese Garzonik), ktorý stojí za stylingom na cover Beyoncéinho albumu Renaissance, obivinilo zo sexuálneho zneužívania a obťažovania 30 žien. Od obetí údajne vyžadoval orálny sex, posielal im porno, obchytkával ich či násilne bozkával. Jednej z modeliek vraj dokonca oblizoval nohavičky, keď si myslel, že sa nepozerá.
 

Väčšinu obvinení proti umelcovi zdieľal na sociálnej sieti používateľ Zane pod prezývkou „boymuseum“. Urobil tak prostredníctvom insta príbehu, pričom obvinenia neskôr uložil do highlightov na svojom profile.
 

Umelec navrhoval korzety pre Beyoncé aj Kylie Jenner.
Umelec navrhoval korzety pre Beyoncé aj Kylie Jenner. Zdroj: Instagram/Nusi Quero


Na Zaenovom Instagrame sa tak nachádza viac ako 30 svedectiev o Nusiho obťažovaní, pochádzajú najmä od žien, s ktorými spolupracoval na módnych foteniach. Zaen uviedol, že napriek tomu, že ho kontaktovali stovky žien, nezdieľal priznania všetkých z nich. Mnohé obete požiadali o zachovanie anonymity. 

V Refresheri ťa pravidelne informujeme o aktuálnom dianí v módnom priemysle a prinášame rôzne módne tipy a inšpiráciu, pokiaľ ide o trendy. Tvorbu kvalitných výstupov môžeš podporiť prostredníctvom klubu Refresher+ a všetky články si tak prečítaš bez obmedzení.

Oblizoval moju vlhkú spodnú bielizeň, keď si myslel, že ho nevidím

Domov
Zdieľať
Diskusia