Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
24. novembra 2022, 12:32
Čas čítania 0:34

Kajúcnik František Imrecze dostal policajnú ochranu. Včera si našiel pod autom GPS lokalizátor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

František Imrecze je kľúčovým svedkom v korupčných škandáloch Ficovej vlády.

Korunný svedok v kauzách Smeru a bývalý šéf finančnej správy František Imrecze dostal podľa tvnoviny.sk policajnú ochranu. Deje sa tak po tom, ako si včera našiel na aute pripevnené lokalizačné GPS zariadenie. Pri zaparkovanom vozidle neďaleko bratislavského zimného štadiónu museli preventívne zasahovať aj pyrotechnici. Polícia zrejme pracovala aj s variantom, že mohlo ísť o iné ako monitorovacie zariadenie. 

29. januára 2021, 14:20 Čas čítania 9:05 Mal byť ministrom, rozbehol boj proti daňovým podvodníkom a sám je podozrivý, že sa do jedného zamotal. Kto je František Imrecze? Mal byť ministrom, rozbehol boj proti daňovým podvodníkom a sám je podozrivý, že sa do jedného zamotal. Kto je František Imrecze?

Pridelením ochrany sa z Imreczeho stal chránený svedok. Jeho advokát Miroslav Ivanovič zároveň pre startitup.sk potvrdil, že NAKA začala trestné stíhanie vo veci nebezpečného vyhrážania.

23. novembra 2022, 15:16 Čas čítania 0:39 AKTUÁLNE: Korunný svedok v kauzách Smeru si našiel pod autom GPS, zasahuje aj pyrotechnik AKTUÁLNE: Korunný svedok v kauzách Smeru si našiel pod autom GPS, zasahuje aj pyrotechnik

Exšéf finančnej správy Imrecze vypovedá aj proti Robertovi Ficovi. Vo výpovediach vraj podrobne opísal, ako sa šéf Smeru stretával na úrade vlády s Norbertom Bödörom. Údajne s ním riešil diskreditáciu Andreja Kisku či Igora Matoviča vďaka daňovým dokumentom z Imreczeho úradu. František Imrecze vypovedal aj o tom, že oligarcha Jozef Brhel mu vraj doplácal 200-tisíc ročne na pokyn Roberta Kaliňáka.

Domov
Zdieľať
Diskusia