Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
23. novembra 2022, 15:16
Čas čítania 0:39

AKTUÁLNE: Korunný svedok v kauzách Smeru si našiel pod autom GPS, zasahuje aj pyrotechnik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

František Imrecze je bývalý šéf finančnej správy, ktorý vypovedá aj v kauze Roberta Fica a Roberta Kaliňáka.

Bývalý šéf finančnej správy František Imrecze si našiel pod autom GPS zariadenie, informujú Aktuality.sk. „Predmet bol oblepený páskou na strane vodiča. Nasadenie pôsobilo neprofesionálne a amatérsky,“ píše portál, podľa ktorého momentálne na sídlisku Petržalka zasahuje v súvislosti s nálezom polícia. Pri zimnom štadióne zasahujú aj pyrotechnik a polícia so psom.

Miesto je zabezpečené páskou, polícia zrejme pracuje aj s variantom, že by mohlo ísť o iné ako monitorovacie zariadenie. 

Predmet nájdený na aute bývalého riaditeľa finančnej správy rieši Národná kriminálna agentúra. „Viac informácií poskytneme, až keď to situácia dovolí,“ poznamenala hovorkyňa polície.

Korunný svedok Imrecze

František Imrecze je korunný svedok vo viacerých kľúčových kauzách. Exšéf finančnej správy vypovedá aj proti Robertovi Ficovi. Ako spolupracujúci obvinený vyšetrovateľom podrobne opisoval, ako sa expremiér Fico stretával na úrade vlády s Norbertom Bödörom. Riešil s ním vraj diskreditáciu politických súperov Andreja Kisku a Igora Matoviča s použítím daňových dokumentov z Imreczeho úradu. 

František Imrecze vypovedá, že oligarcha Jozef Brhel mu doplácal 200-tisíc ročne k platu na pokyn Roberta Kaliňáka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia