Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Viktória Ševelová
22. novembra 2022, 19:41
Čas čítania 0:24

Našli mu mercedes prstene aj Versace retiazky. 53-ročný úžerník z východu Slovenska požičiaval za extrémne úroky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia zverejnila aj fotografie veľkého počtu 100- a 50-eurových bankoviek a rôznych šperkov, ktoré pravdepodobne slúžili ako záloha.

Päťdesiattriročný muž počas celého roka 2022 zneužíval nevedomosť aj slabosť ľudí v obciach v okrese Bardejov. Poskytoval im pôžičky v rôznych sumách a požičiaval najmä ľuďom zo sociálne slabších komunít, informuje o tom polícia SR. 

Problémom boli práve úroky vo výške až do 50 % za mesiac. Keď si niekto chcel požičať sto eur, o mesiac mu musel vrátiť stopäťdesiat eur. „Pohľadávky si následne vymáhal a osobne preberal v pravidelných intervaloch, predovšetkým v čase vyplácania sociálnych dávok,“ píše polícia na sociálnej sieti. Muža už obvinili z úžerníctva. 

Polícia zverejnila aj fotografie veľkého počtu 100- a 50-eurových bankoviek a rôznych šperkov, ktoré pravdepodobne slúžili ako záloha. 

Domov
Zdieľať
Diskusia