Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
12. novembra 2022, 14:46
Čas čítania 0:39

Muž v Bratislave prenasledoval dvoch chlapcov a masturboval

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Chlapci sa pred mužom skryli na pumpe. Páchateľovi sa však pred políciou podarilo ujsť.

Dvaja neplnoletí chlapci v Bratislave kontaktovali políciu po tom, čo ich sledoval neznámy muž v električke smerom do mestskej časti Dúbravka. Páchateľ v tom pokračoval aj po tom, čo dvojica mladíkov vystúpila na zástavke, pričom sa muž údajne začal chytať za rozkrok a masturbovať, informujú Noviny.sk.

K incidentu došlo ešte v stredu 9. novembra. Po tom, čo jeden z chlapcov, ktorý podľa zistení TV JOJ nemal ani 15 rokov, kontaktoval políciu, operátor tiesňovej linky dvojici pomohol dostať sa do bezpečia. 

„Ten (operátor) s chlapcom začal okamžite komunikovať, chlapca upokojoval a zároveň ho usmerňoval, aby podľa možností vyhľadal miesto, kde sa vyskytuje väčšie množstvo ľudí,“ uviedol policajný hovorca Michal Szeiff.

Chlapci sa pred neznámym mužom skryli na neďalekej pumpe, kam v tom čase už smerovala policajná hliadka. Mužovi sa však podarilo ujsť. „Policajti sa na mieste skontaktovali s chlapcami a tí im poskytli opis neznámeho muža. Na základe týchto informácií policajti prepátrali bližšie aj široké okolie miesta udalosti, avšak muža zodpovedajúceho opisu nenašli,“ dodal Michal Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia