Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2022, 13:33
Čas čítania 0:45
Denisa Šútorová

Timberland a PANGAIA ti ponúkajú šialené farebné topánky, ktoré kúpiš už dnes za približne 250 dolárov

MÓDA
Uložiť Uložené

Kolekcia Timberland x PANGAIA dodá timberlandom moderný vzhľad a ikonickú obuv „oblečie“ do pestrej farebnej palety, v ktorej sa môžeš tešiť na sýtu ružovú, hráškovú zelenú, no nebude chýbať ani pre Timberland typická horčicová.

Dve svetoznáme a nadčasové značky Timberland a PANGAIA nedávno svetu oznámili prvú spoločnú spoluprácu, v ktorej pôjde o špeciálnu kolekciu obuvi. Túto zimnú sezónu nám sľubuje pestré farby a ekologické materiály pretvorené do klasických siluet topánok Timberland. Dostupná je už od dnes 3. novembra, a to na oficiálnych stránkach značiek, pričom ceny sa pohybujú okolo 250 dolárov.

Ako uvádza portál Hypebeast, kolekcia obuvi Timberland x PANGAIA dodá timberlandom moderný vzhľad a ikonickú obuv „oblečie“ do pestrej farebnej palety značky PANGAIA, v ktorej sa môžeme tešiť na sýtu ružovú Galaxy Pink a hráškovú zelenú Palm Green, no nebude chýbať ani pre timberlandy známa horčicová farba. Topánky sú vytvorené z obnoviteľných materiálov ako zodpovedne pestovaná guma, rastlinné vlákno abaka a organicky pestovaná bavlna.

Timberland a PANGAIA spojili sili, v novej kolekcii predstavili udržateľné materiály a farby.
Timberland a PANGAIA spojili sili, v novej kolekcii predstavili udržateľné materiály a farby. Zdroj: Timberland

Do novej kolekcie budú zahrnuté aj modely tenisiek Timberland D4C v bielej farbe, ktorých podošva a vnútorný popruh sa budú dať rozobrať a následne recyklovať. Všetky štýly topánok nájdeš v pánskych aj dámskych veľkostiach.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Timberland (@timberland)

Časť z výnosov spolupráce poputuje fondu Tomorrow Tree Fund, ktorý bol vytvorený na podporu mimovládnych organizácií so záväzkom vysádzať, chrániť a obnovovať stromy po celom svete. 

Anketa:
Čo hovoríš na novú spoluprácu?
Vyzerá to super!
Ujde to.
Vyzerá to super!
69 %
Ujde to.
31 %
Domov
Zdieľať
Diskusia