Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
22. októbra 2022, 18:39
Čas čítania 0:25

Slafkovský sa zranil. Na dnešný zápas proti Dallasu nenastúpi

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kedy sa zranil, nie je známe.

Hokejista Juraj Slafkovský utrpel zranenie hornej časti tela. Jeho stav budú posudzovať každý deň. O zranení na Twitteri informoval jeho klub Montreal Canadiens. Na dnešný zápas proti Dallasu Stars preto talentovaný Slovák nenastúpi.

21. októbra 2022, 14:30 Čas čítania 4:51 PROFIL: Montreal Canadiens má rekordy v DNA rovnako, ako má Juraj Slafkovský. Toto je príbeh najúspešnejšieho klubu v histórii NHL PROFIL: Montreal Canadiens má rekordy v DNA rovnako, ako má Juraj Slafkovský. Toto je príbeh najúspešnejšieho klubu v histórii NHL

V predošlom zápase sa pritom Slafkovskému veľmi darilo. V zápase proti Arizone strelil svoj prvý gól v NHL a stal sa prvou hviezdou zápasu. Montreal Arizonu porazil hladko 6 : 2. Po skórovaní priezvisko rodáka zo Slovenska skandovali na štadióne Bell Centre ďalšie tri minúty. K úspechu Slafkovskému zablahoželal na Twitteri aj oficiálny účet NHL.

Anketa:
Videl si Slafkovského prvý gól v NHL naživo?
Áno.
Nie, až zo záznamu.
Teraz ho vidím prvýkrát.
Áno.
38 %
Nie, až zo záznamu.
52 %
Teraz ho vidím prvýkrát.
10 %
Domov
Zdieľať
Diskusia