Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2022 o 21:21
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Trailer na Creed 3: Adonis bojuje so starým kamošom, ktorého pustili z väzenia. Jonathan Majors je nabitý ako skala

Trailer na Creed 3: Adonis bojuje so starým kamošom, ktorého pustili z väzenia. Jonathan Majors je nabitý ako skala
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY CREED 3
Uložiť Uložené

Film Creed 3 uvidíme v kinách v marci budúceho roka. Sleduj prvý trailer.

Hollywoodske štúdio MGM odhalilo debutový trailer na očakávanú športovú drámu Creed III. Po dlhých mesiacoch čakania dostávame prvé detaily o deji. Ten sa posunul niekoľko rokov po udalostiach Creed II. Adonis (Michael B. Jordan) a Bianca (Tessa Thompson) majú veľkú dcéru, ktorá je však nepočujúca a oni sa s tým musia naučiť žiť. Adonis medzitým v boxe dosiahol vrchol. 

Život mu obráti naruby jeho priateľ z detstva, ktorý bol vo väzení 18 rokov. Ako sa môžeš dozvedieť v traileri, Damian (Jonathan Majors) vyčíta Adonisovi, že bol vo väzení. Celý čas tam naplno trénoval a posilňoval (čo je aj vidieť, keďže Majors má vo filme neuveriteľnú fyzičku). Zdá sa, že Damian je prirodzený talent a už v priebehu niekoľkých zápasov bude schopný vyzvať aj samotného šampióna.

Odporúčané
World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? 18. októbra 2022 o 14:30

Jeho postava z traileru pôsobí veľmi charizmaticky. Nezdá sa, že by bol klasický záporák, skôr problematický utrápený človek, s ktorým ľudia nezachádzali férovo a on si to chce vynahradiť. 

Creed 3 uvidíme v kinách už 2. marca 2023. Snímku režíroval sám herec Michael B. Jordan, pre ktorého išlo o režijný debut. Okrem týchto hercov budeš zrejme v trojke čakať aj Sylvestera Stallonea ako Rockyho, ten sa však vo filme údajne neobjaví ani na sekundu.

Domov
Zdieľať
Diskusia