Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
14. októbra 2022, 13:17
Čas čítania 0:39

VIDEO: Polícia zverejnila video z lúpeže. Páchateľovi hrozí 25 rokov až doživotie

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Prvý z trojice lupičov čelí obvineniu z trestného činu

Prvý z páchateľov lúpežného prepadnutia v luxusnom klenotníctve je v rukách polície. Lupiča sa podarilo lokalizovať krátko po krádeži. Keďže sa páchateľ nachádzal v susednej Viedni, k zadržaniu došlo v súčinnosti s rakúskou políciou, informuje Polícia SR.

Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu lúpeže voči občanovi Srbska Nenadovi M. Obvinenému tak hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 15 až 25 rokov alebo doživotie. 

Polícia po zvyšných páchateľoch naďalej intenzívne pátra. Na základe podnetu vyšetrovateľa bol v tejto súvislosti vydaný európsky zatýkací rozkaz.

Išlo o tretiu lúpež

Predajňu luxusných hodiniek Hublot v bratislavskom hoteli Carlton vykradli už po tretíkrát. Páchateľmi boli dvaja muži a jedna žena. Podľa informácií polície žena prilákala pozornosť pracovníka bezpečnostnej služby, ktorý jej otvoril dvere do predajne. 

 Do predajne najskôr vošla žena, hneď po nej tam náhle vtrhli dvaja muži maskovaní motorkárskymi prilbami. Lupiči zaútočili na pracovníka SBS, pričom mu spôsobili zranenia hlavy. Z predajne odcudzili 14 kusov hodiniek, ktorých hodnota bola viac ako 150 000 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia