Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2022, 8:30
Čas čítania 3:02
Dominik Vetrák

RECENZIA: She-Hulk je najhoršia marvelovka v histórii

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SHE-HULK
Uložiť Uložené

Oplatí sa pozerať nový marvelovský seriál? Skôr nie.

Na marvelovský seriál She-Hulk sme sa tešili. Hlavnú rolu mala stvárniť talentovaná Tatiana Maslany, menšiu rolu mal mať Daredevil a dokonca aj Hulk, pričom malo ísť o komediálny seriál z právnického prostredia. O to viac sme boli prekvapení, aký slabý seriál z toho nakoniec vznikol. 

She-Hulk je na komédiu až prekvapivo nevtipným seriálom. Má milú atmosféru plnú úsmevných momentov, ale nedokážeme sa rozpamätať na viac než jednu scénu, ktorá nás skutočne pobavila.

Odporúčané
House of the Dragon: Ako sa rodia draci a kto má na nich právo? Koľko drakov sme už v seriáli videli a komu patria? House of the Dragon: Ako sa rodia draci a kto má na nich právo? Koľko drakov sme už v seriáli videli a komu patria? 6. októbra 2022, 14:30

Navyše máme dojem, že tvorcovia dostatočne nevyužili právnické a súdne prostredie a ani jeden prípad sa nevyrovnal zaujímavosti Daredevilových prípadov zo seriálu na Netflixe (a to ten seriál potlačil právnickú časť života Matta Murdocka do úzadia). 

She-Hulk
Zdroj: Disney+

Spracovanie internetových trollov je podarené, ale príliš zdĺhavé

She-Hulk bol najlepší v úplne prvej epizóde a následne v posledných dvoch-troch. Zvyšok seriálu bol tak trochu zbytočný, nudný a bez akejkoľvek vízie, ktorá by ho držala pokope. Tvorcovia seriálu sa na pozadí príbehu snažili rozobrať viaceré dôležité témy, ako napríklad akceptovanie samého seba a pozitívny vzťah k svojmu telu.

Domov
Zdieľať
Diskusia