Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
2. septembra 2022, 16:16
Čas čítania 0:43

Poslankyňa OĽaNO Kozelová si pomýlila zvučku Star Wars s kráľovskými fanfárami, keď chcela vysmiať Čaputovú. Status vymazala

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Poslankyňu Monika Kozelová upozornil hudobný kritik Juraj Čurný.

Poslankyňa OĽaNO Monika Kozelová zverejnila na svojej facebookovej stránke kritický status venovaný prezidentke Zuzane Čaputovej v súvislosti so včerajšími oslavami 30. výročia Dňa Ústavy SR. „A ešte jedna drobnosť: Ešte som nezažila slávnostné odovzdávanie štátnych cien, kde by prezidentka prichádzala a odchádzala za tónov Star Wars. Až včera...“ napísala Kozelová na verejný profil. 

Za krátko ju hudobný kritik Juraj Čurný upozornil, že hlavu štátu pri tejto dôležitej príležitosti nesprevádzala ikonická hudba z legendárneho filmu. „Monika, strelila si capa. To, čo znelo, boli prezidentské fanfáry, jeden zo symbolov úradu prezidenta,“ odpísal Čurný Kozelovej. Neskôr ešte dodal, že ide o kráľovské fanfáry z opery Svätopluk Eugena Suchoňa, ktorá mala premiéru v roku 1960, čiže 17 rokov pred Star Wars. Vyvrátil tak prípadné pochybnosti, že by sa autor fanfár mohol inšpirovať filmovou sériou. 

Monika Kozelová zakrátko po upozornení status vymazala. 

Kozelovej neopodstatnená kritika na prezidentku prišla krátko po tom, čo hlavu štátu kritizoval aj predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič. Ten tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová z pozície, ktorá by mala byť úplne nestranícka, robí stranícku politiku. Podľa neho sa stavia na stranu strany Sloboda a solidarita. 

Kozelová OĽANO
Zdroj: Zuzana Kovačič Hanzelová/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia