Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. júla 2022, 11:23
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

„Zázračné dieťa“ Zuzany Plačkovej a Reného Rendyho už má vlastný profil na Instagrame

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

V profile zatiaľ nenájdeš žiadne konkrétne informácie.

Influencerke Zuzane Strausz Plačkovej a jej manželovi Renému Strauszovi sa čoskoro narodí prvé dieťa, a tak sa podľa príspevkov na Instagrame na prírastok do rodiny usilovne pripravujú.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach si všimli, že medzičasom dokonca vznikol profil s názvom Dion.baby, ktorý bude patriť práve synovi známej influencerky. Na profile sa píše, že pôjde o Instagram „zázračného a vytúženého dieťaťa“ Plačkovej a Strausza, ktoré v angličtine dostalo prezývku „miracle baby“.

Profil malého Diona zatiaľ sleduje výlučne Plačkovú so Strauszom, aj keď už má viac ako 2-tisíc followerov. Plačková spolu so Strauszom profil sledujú, a tak ho zrejme začnú zapĺňať obsahom krátko po tom, čo sa Dion narodí.

plačková
Zdroj: Instagram/Dion.baby

Influencerku čaká pôrod o necelé dva mesiace, o čom informovala svojich fanúšikov začiatkom júla, keď sa pochválila fotografiou luxusného kočíka od značky Dior. „Milujeeeeeem. Už len na teba láska naša čakáme, ešte 2 mesiace a sme spolu,“ napísala influencerka.

Pred viac ako týždňom sa obidvaja pochválili fotografiou, na ktorej Strausz drží svojej manželke tehotenské bruško, zatiaľ čo sa bozkávajú. Svojim fanúšikom vtedy zapriali „pokojný nedeľný večer“. Z rovnakého fotenia pochádza aj fotografia, na ktorej Plačková pózuje nahá s tehotenským bruškom s opisom „#DionovaMaminka“.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Instagram pre dieťa plánovala odjakživa

Zuzany Plačkovej sme sa v našom rozhovore z roku 2019 pýtali aj to, či s partnerom plánujú potomkov. Na túto otázku influencerka odpovedala, že sa najskôr potrebujú zabývať, a „keď už bude všetko v kľude, tak snáď sa podarí aj nejaká ratolesť“.

Už pred tromi rokmi vedela aj to, že svojmu potomkovi určite založí profil na Instagrame. Na otázku, či zo svojho dieťaťa bude chcieť spraviť influencera, odpovedala kladne.

„Určite áno, a peniaze z Instagramu budem dieťaťu vkladať do jeho vkladnej knižky. Keď bude mať potom 18 rokov, tak tam bude mať nazbieranú slušnú sumu a môže si kúpiť auto alebo dom. Ja osobne nepotrebujem zarábať na svojich deťoch, čiže určite by som šla skôr touto cestou. Treba využiť túto dobu, nevieme, čo bude o niekoľko rokov,“ skonštatovala v minulosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia