Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Viktor Kniš
22. júla 2022, 13:33
Čas čítania 0:39

Vždy vybuchne internet, aj keď len predám pečivo, odkazuje Separ v novinke Flow Kmeť

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené

Separ sa po dlhšom čase pripomína vlastným singlom.

Separ sa po dlhšom čase pripomína novinkou z vlastnej produkcie. Skladba má názov Flow Kmeť a kombinuje tanečnú hudbu, chytľavý refrén a „reprezent“ slohy napríklad aj o predaji pečiva. Člena DMS mnohí kritizovali za spoluprácu so sieťou čerpacích staníc, v ktorých predáva svoje produkty, čo teraz pretavil aj do textu. 

Fanúšikovia sa síce nedočkali videoklipu, Separ si však pre nich vymyslel interaktívnu výzvu. Úlohou nadaných poslucháčov je natočiť na sociálnu sieť Tiktok krátke video, ako na novinku tancujú, alebo robia inú pohybovú aktivitu. Keď sa výzva skončí, traja výhercovia dostanú ako výhru doživotný prístup do backstageu na všetky koncerty Separa. Aj samotný raper už má na Tiktoku svoj profil, kde ho môžeš sledovať a dozvedieť sa viac o netradičnej súťaži. 

Separ bude pravdepodobne v nasledujúcich mesiacoch pracovať na vydaní ďalšieho sólového albumu, pravidelne ho však môžeme počuť na spoluprácach naprieč celým spektrom v rámci domácej hudobnej scény. 

Len nedávno člen DMS zápasil v ringu s kolegom Majkom Spiritom, aj preto sa produkcii novej tvorby venoval oveľa menej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia