Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
20. júla 2022, 10:23
Čas čítania 0:26

Počet denných prírastkov covid-19 opäť prekonal hranicu tisíc nakazených. Pozitivita je 47,85 percenta

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Úrady hlásia 7 nových úmrtí.

Za utorok (19.7.) na Slovensku pribudlo 1 159 prípadov ochorenia covid-19. V laboratóriách urobili dohromady 2 422 PCR testov, pozitivita je teda 47,85 percenta. Úrady hlásia 7 nových úmrtí.


V nemocniciach je aktuálne hospitalizovaných 396 pacientov, včera tento počet klesol o jedného pacienta, informuje NCZI.

Rastúca krivka nakazených odráža očakávania slovenských epidemiológov, ktorí predpovedali ďalšiu vlnu pandémie ešte počas tohto leta. Ministerstvo zdravotníctva čoskoro spustí registráciu na očkovanie štvrtou dávkou aj pre všetkých ľudí nad 50 rokov.

V celom svete narastajú čísla nakazených covidom a môže za to do značnej miery aj nový variant Ba.5, ktorý vedci označili mytologickým názvom „centaurus“. Ide dosiaľ o najhoršiu verziu vírusu, ktorú sme doteraz videli.

13. júla 2022, 10:42 Čas čítania 1:00 Nový variant omikronu sa volá centaurus. Britskí virológovia varujú pred jeho rýchlym šírením Nový variant omikronu sa volá centaurus. Britskí virológovia varujú pred jeho rýchlym šírením
Domov
Zdieľať
Diskusia