Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2022, 6:55
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Red Hot Chili Peppers odštartovali európske turné v Španielsku nestarnúcimi klasikami. Už tento týždeň prídu aj na Slovensko

Red Hot Chili Peppers odštartovali európske turné v Španielsku nestarnúcimi klasikami. Už tento týždeň prídu aj na Slovensko
Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL
HUDBA KONCERTY LOVESTREAM FESTIVAL RED HOT CHILI PEPPERS ROKENROL ŠPANIELSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Americká kapela si zahrá prvýkrát aj na Slovensku, konkrétne v Bratislave na Tehelnom poli v rámci očakávaného nového festivalu Lovestream.

Ako píše Rolling Stone, americkí rockeri Red Hot Chili Peppers odštartovali v sobotu svoje európske turné s názvom Global Stadium Tour na Estadio Olímpico de la Cartuja v španielskej Seville.

V playliste sa objavila aj kultová skladba Soul to Squeeze, ktorú hrala kapela s gitaristom Johnom Frusciantem prvýkrát od roku 2007. Štvorica z Mesta anjelov potešila fanúšikov ďalšími nestarnúcimi hitmi ako Can't Stop, Tell Me Baby, Under the Bridge či Californication. Zahrali však aj nové skladby z posledného albumu Black Summer.


Red Hot Chili Peppers čaká ešte jedna zastávka v Barcelone, následne sa presunú do Holandska a potom sa konečne predvedú prvýkrát aj na Slovensku, konkrétne v Bratislave na Tehelnom poli v rámci očakávaného nového festivalu Lovestream.

Anketa:
Pôjdeš na koncert Red Hot Chili Peppers do Bratislavy?
Áno
Nie
Áno
48 %
Nie
52 %



Predstavia sa tam v nedeľu 12. júna. Viac si môžeš prečítať aj v našom rozhovore s jedným z organizátorov festivalu Janom Kakaščíkom, ktorý prezradil okrem iného aj to, ako prebiehala komunikácia s kapelou, čo si vyžiadali, koľkočlenný tím s nimi pricestuje alebo to, či boli drahší ako speváčka Dua Lipa, ktorá bude na festivale headlinerom sobotňajšieho večera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia