Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 14:50
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Facka Willa Smitha nezastaví natočenie Bad Boys 4. Film uvidíme o niekoľko rokov

Facka Willa Smitha nezastaví natočenie Bad Boys 4. Film uvidíme o niekoľko rokov
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 4
Uložiť Uložené

Problémy Willa Smitha mu neprekazia možnosť natočiť ďalšiu časť Bad Boys.

Šéf hollywoodskeho štúdia Sony Pictures Tom Rothman potvrdil, že film Bad Boys 4 je aj naďalej v pláne. V štúdiu na ňom aktívne pracujú. Nezmenil to ani oscarový incident Willa Smitha, ktorý dal moderátorovi Chrisovi Rockovi facku.

Hollywoodske štúdiá následne údajne pozastavili práce na projektoch Willa Smitha, no Rothman tvrdí, že v prípade Bad Boys 4 sa nič také nestalo.

Odporúčané
10 najlepších postapokalyptických filmov 10 najlepších postapokalyptických filmov 23. mája 2022, 9:30

Rothman podľa vlastných slov pozná Willa Smitha už dlhé roky a vie, že je dobrý človek, ktorého svet zastihol počas veľmi zlej chvíle. Verí, že Smithovo ospravedlnenie bolo úprimné a nevidí dôvod, prečo by s ním ďalej nespolupracovali. 

V súčasnosti nevieme, kedy sa snímka dostane do kín. Skôr ako v roku 2024 to však zrejme nebude. Scenár napíše Chris Bremner, ktorý je autorom aj tretej časti. Štúdio si ešte nevybralo režiséra. 

Bad Boys for Life
Zdroj: Sony
Mohlo by ťa zaujímať:
– Herpes má viac ako polovica ľudí na svete, tak prečo sa o ňom hanbíme hovoriť? Takto sa žije s bežnou infekciou, prenáša ju aj sex
10 najlepších postapokalyptických filmov
Johnny Depp sa údajne správal agresívne, kruto a zlomyseľne či ako mizogýn, tvrdia noví svedkovia v ostro sledovanom procese
Domov
Zdieľať
Diskusia