Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. apríla 2022, 10:33
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Zmenil som scénu aj seba, rapuje Rytmusovo mladšie ja v ikonickej Avirex bunde

Zmenil som scénu aj seba, rapuje Rytmusovo mladšie ja v ikonickej Avirex bunde
Zdroj: so súhlasom Matúša Zeťáka
HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus a Stevie rapujú o osude a dôležitosti zmeny v živote každého človeka. Dve generácie pretína Rytmusov dvojník v legendárnej koženej bunde.

Rytmus vydáva ďalší diel nepravidelnej série, v rámci ktorej dáva priestor mladým interpretom. Priestor dostal mladý spevák a raper Stevie, ktorého sme už po boku člena Kontrafaktu videli približne pred rokom pri skladbe Freelife, ktorú Štefan Čikoš nahral ešte ako 14-ročný. Rytmusovi sa skladba páčila natoľko, že mal záujem vydať ju na svojom skoro miliónovom youtubovom kanáli. 

Mladý interpret má za sebou podporu hudobníckej rodiny vrátane talentovaného producenta H0wdyho, ktorý sa o hudbu postaral aj v tomto prípade. 

Rytmusa v klipe nahradil dvojník, ktorý si zahral jeho mladšie ja v ikonickej koženej Avirex bunde. Táto značka sa pre rapera z Piešťan stala ikonickou už pred skoro dvomi dekádami vďaka skladbe Nech vidia. Cez dvojníka verejnosti odkazuje, aká dôležitá je v živote každého človeka ochota zmeniť sa a byť otvorený novým životným skúsenostiam, ktoré pri správnom nastavení mysle prinášajú pozitívne zážitky. 

Dvojica tak ponúka perspektívu dvoch generácií na rovnakú problematiku, ktorú prikryli jednoduchým názvom Asi to tak malo byť. Skladbu sprevádza aj jednoduchý vizuál. Rytmus plánuje vydávať skladby častejšie, aj keď momentálne informuje najmä o svojich luxusných akvizíciách. 



Domov
Zdieľať
Diskusia