Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2022, 7:50
Čas čítania 0:57
Martin Adam Pavlík

Will Smith sa verejne ospravedlnil Chrisovi Rockovi za incident na udeľovaní Oscarov

Will Smith sa verejne ospravedlnil Chrisovi Rockovi za incident na udeľovaní Oscarov
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
FILMY A SERIÁLY CHRIS ROCK OSCAR 2022 WILL SMITH
Uložiť Uložené

Herec priznal, že jeho správanie bolo neprijateľné.

Včera sme informovali, že Will Smith dal počas 94. ročníka udeľovania Oscarov facku moderátorovi Chrisovi Rockovi po tom, ako si uťahoval z výzoru jeho ženy. Následne sme vysvetlili, prečo bola reakcia herca, ktorý v ten istý večer získal svojho prvého Oscara za film King Richard, taká prehnaná. 

Jada Pinkett Smith totiž trpí alopéciou, teda chorobou, ktorá jej spôsobila vypadávanie vlasov. Incident sa už navždy zapíše do histórie, keďže nič podobné sa počas udeľovania prestížnych cien ešte nestalo. Navyše rozdelil verejnosť aj filmovú obec do dvoch táborov. Zatiaľ čo časť ľudí Smitha podporila za to, že sa zastal manželky, iní ho odsúdili za nevhodné a neadekvátne riešenie. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)



Päťdesiattriročný Smith sa ospravedlnil filmovej akadémii počas ďakovnej reči, moderátorovi však nie. Nakoniec vydal verejné stanovisko na svojom Instagrame, kde to napravil. „Násilie vo všetkých svojich formách je jedovaté a deštruktívne. Moje správanie na včerajšom udeľovaní Oscarov bolo neprijateľné a neospravedlniteľné. Vtipy na môj účet sú súčasťou práce, ale vtip o Jadinom zdravotnom stave som nezniesol a reagoval som emotívne,“ napísal herec na sociálnu sieť.

„Chcel by som sa ti verejne ospravedlniť, Chris. Bol som mimo a to, čo som spravil, nebolo správne,“ napísal ďalej Smith. „Chcel by som sa ospravedlniť aj akadémii, producentom programu, všetkým účastníkom a všetkým, ktorí to sledovali na celom svete. Chcel by som sa ospravedlniť mojej rodine aj rodine kráľa Richarda,“ dodal s ľútosťou čerstvý držiteľ Oscara. 

Domov
Zdieľať
Diskusia