Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2022, 15:00
Čas čítania 0:34
redakcia

ONLINE KVÍZ: Pripoj sa o 18.30 h, buď najrýchlejší a vyhraj reproduktor Marshall

REFRESHER
Uložiť Uložené

Máme pre teba novinku! Zmeraj si v tomto kvíze sily s ostatnými čitateľmi.

Si pripravený zmerať si sily s ostatnými čitateľmi Refresheru? Spúšťame totiž veľkú novinku – online kvíz, na ktorom sa môžeš zúčastniť iba v určitom čase a súťažíš s ďalšími používateľmi. Ten najrýchlejší, ktorý kvíz vyplní s čo najväčším počtom správnych odpovedí, získa odmenu – špičkový reproduktor značky Marshall. 

Ak chceš byť šťastným výhercom, odporúčame nastaviť si upozornenie, lebo zajtra o 18.30 h začíname. O minútu neskôr už bude neskoro a k vypĺňaniu kvízu sa už nedostaneš. Nemusíš sa nikde registrovať, hrá sa online v tomto článku. 

Tvoje mozgové závity potrápime otázkami týkajúcimi sa pravidiel cestnej premávky. Ak práve robíš autoškolu alebo si ju len nedávno urobil, si v možnej výhode. V prípade, že nechceš nechať nič na náhodu, ešte stále si stíhaš zopakovať nejaké základy a zvýšiť svoje šance na výhru.

Povedz kamarátom, že zajtra sa uvidíte až neskôr, lebo na 18.30 h už máš program. 

Domov
Zdieľať
Diskusia