Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2022, 12:44
Čas čítania 0:55
Kamila Šebestová

Novak Djoković prehovoril o rozhodnutí súdu. Na srbskom tenistovi sa zabáva už aj slovenská polícia

Novak Djoković prehovoril o rozhodnutí súdu. Na srbskom tenistovi sa zabáva už aj slovenská polícia
Zdroj: TASR/AP
NEWS AUSTRALIAN OPEN NOVAK DJOKOVIĆ TENIS
Uložiť Uložené

Nie je za tým Roger Federer ani Rafael Nadal a dokonca ani už piatykrát mimoriadne popravený Bill Gates.

Novak Djoković je extrémne sklamaný z rozhodnutia súdu deportovať ho z Austrálie. Srbský tenista však dodáva, že rozhodnutie bude rešpektovať, informuje portál BBC

Finálne rozhodnutie súdu padlo dnes ráno po tom, čo sa proti nemu Novak Djoković odvolal. Austrálske súdy však jeho odvolanie zamietli a okamžite ho deportujú z krajiny. Austrálska vláda dnes definitívne ruší aj jeho víza a hrozí mu 3-ročný zákaz vycestovania do Austrálie. Tenista sa teda definitívne nezúčastní na Australian Open. 

Srbský tenista v posledných týždňoch rozpútal mediálny rozruch pre pochybnú výnimku, ktorú dostal. Chcel sa s ňou totiž zúčastniť na Australian Open napriek tomu, že je nezaočkovaný.

Priepustku na prvý zo štyroch grandslamových tenisových turnajov si chcel Djoković vybojovať tvrdením, že v decembri prekonal covid-19. Médiá si však všimli, že deň po údajnom pozitívnom teste sa objavil medzi ľuďmi. V sobotu 15. januára ho znova zadržali imigrační úradníci. Dnes sa dočkal rozsudku. 

Zo sbrského tenistu si dnes vystrelila aj slovenská polícia. Na stránke Hoaxy a podvody zdieľala príspevok, kde zažartovala: 

„Nie je za tým Roger Federer ani Rafael Nadal a dokonca ani už piatykrát mimoriadne popravený Bill Gates,“ píšu na Facebooku pri fotke Rogera Federera a Billa Gatesa. 

Odporúčané
Slovák Marcus trénuje tenis na Maldivách: Bon Jovi trénoval každý deň, najväčší tringelt mi nechal Čech (Rozhovor) Slovák Marcus trénuje tenis na Maldivách: Bon Jovi trénoval každý deň, najväčší tringelt mi nechal Čech (Rozhovor) 7. januára 2024, 12:30

„Je to Austrália, ktorá hrá podľa pravidiel ochrany verejného zdravia a rešpektuje, že tieto pravidlá platia pre každého bez ohľadu na peniaze, slávu a vplyv. Nejasností a porušení bolo viac ako dosť. Pravidlá platia pre každého a rovnako,“ dodávajú policajti. 

Odporúčané
10 zaujímavostí, ktoré si (možno) nevedel o Novakovi Djokovićovi: ovláda 11 jazykov a vystrihli mu scénu z hollywoodskeho filmu 10 zaujímavostí, ktoré si (možno) nevedel o Novakovi Djokovićovi: ovláda 11 jazykov a vystrihli mu scénu z hollywoodskeho filmu 15. januára 2022, 16:30
Domov
Zdieľať
Diskusia