Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 8:47
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s útokom v Miloslavove, zatiaľ prípad vyšetruje ako lúpež

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s útokom v Miloslavove, zatiaľ prípad vyšetruje ako lúpež
Zdroj: TASR
NEWS ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

Útokom na 11-ročné dievča sa už aktívne zaoberá aj polícia.

V súvislosti s útokom na 11-ročné dievča, ktoré najskôr nasilu opili, potom zmlátili, vyzliekli donaha a fotili jeho o pár rokov starší kamaráti, začala polícia trestné stíhanie. Informuje o tom na Facebooku.

Vyšetrujú „lúpež“

Polícia informuje, že trestné stíhanie bolo začaté vo veci lúpeže, podľa ďalších zistení ho však ešte môžu prekvalifikovať. „Prípadom sa od začiatku intenzívne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci, ktorí vo veci vykonávajú všetky potrebné procesné úkony v zmysle zákona, ktorých cieľom je náležité objasnenie tejto trestnej veci,“ píšu v statuse.

Vzhľadom na citlivosť prípadu viac informácií zverejniť nechceli. Prisľúbili však, že prípadu budú venovať náležitú pozornosť. Hoci médiá informovali, že zrejme šlo o organizovaný detský gang v obci, polícia zatiaľ túto informáciu nemôže potvrdiť. „Rovnako neevidujeme zo strany občanov doposiaľ žiadne oznámenie alebo podanie, ktoré by sa týkalo takéhoto konania ‚gangu‘ v uvedenej obci ani v blízkom okolí.“

Odporúčané
Ak mi nedáš, čo chcem, zverejním tvoje intímne zábery. Kyberšikana ani napriek prípadu v Miloslavove neustupuje (Rozhovor) Ak mi nedáš, čo chcem, zverejním tvoje intímne zábery. Kyberšikana ani napriek prípadu v Miloslavove neustupuje (Rozhovor) 6. februára 2023, 14:30

Podľa doterajších medializovaných informácií došlo k útoku po tom, ako 11-ročné dievča omylom vylialo pohár s nealkom a partia sa rozhodla za tento čin ho potrestať. Medzi útočníkmi boli 14- až 16-ročné tínedžerky.

Okrem toho, že dievča chceli nasilu opiť vodkou, ho aj udierali a kopali, až kým nezačalo vracať krv. Navyše dievča vyzliekali a fotili, celý útok si nahrávali aj na videá. Políciu privolalo jedno z prítomných dievčat, hliadka všetkým zhabala mobily.

Domov
Zdieľať
Diskusia