Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 19:21
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Slovenskí metalisti sa smejú konšpirátorom, vo videoklipe im odporúčajú liek s názvom Antidement

Slovenskí metalisti sa smejú konšpirátorom, vo videoklipe im odporúčajú liek s názvom Antidement
Zdroj: TASR/AP
ZAUJÍMAVOSTI CATASTROFY HEAVY METAL HUDBA KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE KORONAVÍRUS SLOVENSKO METAL
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vypočuj si novinku kapely Catastrofy.

Slovenská thrashmetalová kapela Catastrofy je známa svojimi zábavnými recesistickými skladbami a videoklipmi s drsným uštipačným humorom, no zároveň jasnými antirasistickými a antihomofóbnymi postojmi.

V skladbe s názvom Soroš a pi*oviny z najnovšieho albumu Taký je život sa tentoraz vysmievajú všetkým konšpirátorom. Padajú hlášky o tom, že Zem je plochá, či narážky na pitie Sava.



Štrajkujúcich konšpirátorov v uliciach s transparentmi, kde sú napísané heslá ako „Kapitalisticko-čipizačné šialenstvo“ či „Stop darmožráčom z vedy a výskumu“, si zahrali samotní členovia kapely. S dávkou nadhľadu tak reagujú na súčasnú napätú situáciu na Slovensku a demonštrácie antivaxerov či politikov, ktorí vo veľkom šíria mýty o vakcínach a novom koronavíruse.  

„Jak som nasratý, že musím písať tento text, že je to pre mňa jak za trest, keď mám nazerať na svet vašou optikou. Tie fakty nie sú argument, vám stačí vidieť dokument a za dve hoďky ste jak húf odborníkov,“ spieva hneď v úvode frontman kapely, ktorý si vraví Hrdlorez Boris. V klipe hrá propagátora lieku s názvom Antidement, po ktorom sa zrazu konšpirátori zázračne menia na iných ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia