Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok obsahuje inzerciu viacerých produktov a spoločností.
10. decembra 2021, 10:30
Čas čítania 3:29
Sponzorovaný obsah

Nemáš ešte vianočný darček pre otca, brata či frajera? Inšpiruj sa týmito originálnymi nápadmi

Nemáš ešte vianočný darček pre otca, brata či frajera? Inšpiruj sa týmito originálnymi nápadmi
Zdroj: Unsplash/Rob Laughter
ZAUJÍMAVOSTI VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Slovenská móda, vylepšená košeľová klasika alebo darček ako z budúcnosti.

Mužom sa kupujú darčeky o čosi ťažšie ako ženám. To ti jednohlasne potvrdia všetci, ktorí musia každoročne vymýšľať, čo kúpia otcovi, bratovi, priateľovi, kamarátovi alebo dedkovi. Väčšinou totiž nechcú nový mixér tak ako tvoja mama, štýlovú kabelku, akú si vypýtala tvoja sestra, ani dizajnový šperk, po ktorom túži tvoja priateľka. Ak ti teda došli nápady na darčeky pre pánov už tak pred tromi rokmi, možno ti pomôžeme my. Pripravili sme pre teba niekoľko tipov na vianočné darčeky, ktoré môžu pánov pri vianočnom stromčeku naozaj potešiť. 

Módne umenie

Vie oceniť kvalitnú módu a lokálnych tvorcov? Potom ho prekvap mikinou s unikátnou autorskou potlačou od mladého slovenského dizajnéra Pavla Dendisa. Mikina má predĺžený strih a je zo 100 % bavlny, takže sa mu bude príjemne nosiť a zároveň mu dlho vydrží. Navyše kúpou tohto darčeka podporíš nášho šikovného dizajnéra a budeš mať istotu, že mu nekupuješ len ďalšiu tuctovú mikinu, ktorá po troch praniach zmení tvar aj farbu, ale kúsok slovenského módneho umenia

Poteš ho unikátnym módnym kúskom
Mikina od dizajnéra Pavla Dendisa.
Mikina od dizajnéra Pavla Dendisa. Zdroj: SOM STORE

Máš doma zanieteného knihomoľa? 

Druhým nadčasovým tipom sú knihy. Pre niekoho je to možno trochu nuda, avšak pre iného je to ten najlepší darček, aký môže dostať. Ty však určite poznáš muža, ktorého chceš obdarovať, veľmi dobre, a tak vieš, či sú knihy jeho vášňou alebo ich v rukách nedržal už roky. Ak je to teda vášnivý čitateľ, s knihami nikdy nešliapneš vedľa. Pokiaľ je to možné, urob si malý prieskum a zisti, aké knihy už doma má. Ak sa ti to nepodarí, nič sa nedeje. Stále máš možnosť staviť na istotu. Kúp mu darčekovú poukážku do jeho obľúbeného kníhkupectva a on si vyberie presne to, čo mal vyhliadnuté. 

knihy
Zdroj: Unsplash/Kari Shea

Zmodernizuj jeho holenie 

Všimla si si, že sa neustále sťažuje na klasické žiletky? V tom prípade je tvoja voľba úplne jasná. Poteš ho elektrickým holiacim strojčekom. Nielenže s ním ušetrí kopec času a zbytočného odpadu, ale takisto predíde nepekným zraneniam či nepríjemnému podráždeniu, keďže práve elektrické strojčeky sú často odporúčané na citlivú pleť. Tento tip zaručene poteší pánov všetkých vekových kategórií, ktorí chcú úpravu svojho zovňajšku trošku zjednodušiť a zmodernizovať. 

holiaci strojček
Zdroj: Unsplash/Andrea Donato

Futuristická vychytávka

Tak táto horúca novinka dostane každého technologického nadšenca. Ak patrí pán, ktorého chceš obdarovať, medzi nich, tento darček bude dobrou voľbou. Predstavujeme ti smart okuliare TCL NXTWEAR G, ktoré sa začnú predávať už čoskoro. V najbližších dňoch ich nájdeš u obľúbených slovenských IT predajcov, pričom ich odporúčaná predajná cena je 599 eur

Tieto inteligentné okuliare vytvárajú neuveriteľný rozšírený pohľad, ktorý je ekvivalentom sledovania 140-palcovej obrazovky vzdialenej 4 metre. Okuliare zabezpečia šťastlivcovi, ktorému ich daruješ, ostrý a jasný pohľad, s ktorým sa bude cítiť, akoby sedel v kine. Vážia iba 100 gramov a predávajú sa s USB-C káblom, ktorý zaisťuje stabilné pripojenie na smartfón, tablet alebo notebook bez potreby ďalšieho nabíjania.  

Zisti viac o darčeku z budúcnosti
Smart okuliare.
Smart okuliare. Zdroj: Westech

Chce mať všetko pod palcom? 

A keďže muži šikovné vychytávky milujú, ešte pri nich chvíľu zostaneme. Ak má rád veci pod kontrolou, skvelým darčekom pre neho môžu byť smart hodinky alebo fitnes náramok. Navyše je to tip, ktorý je vhodný pre menší aj väčší rozpočet. Náramok so základnými funkciami sa totiž dá kúpiť aj za menej ako 30 eur, avšak ak túžiš do daru pre tohto muža zainvestovať, prepracované smart hodinky s navigáciou, prehrávačom hudby či meraním kyslíka v krvi budú niečo pre teba.

smart hodinky
Zdroj: Unsplash/Klim Musalimov

Pre dobrodruha

V zozname máme niečo aj pre tých, ktorí zaryto tvrdia, že nič materiálne nechcú. Vraj už majú všetko, čo potrebujú. Ak ho teda túžiš obdarovať, no on si nechce pod stromčekom nájsť nič, čo bude pekne zabalené a previazané mašľou, tento tip ťa rozhodne zaujme. Zvlášť ak sa chystáš obdarovať dobrodruha. Pre toho bude najlepším darčekom zážitok. Naším tipom je noc v lesnej chatke alebo v domčeku na strome. Na Slovensku ich už máme niekoľko a podľa nás je z čoho vyberať. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa V korunách stromov (@v_korunach_stromov)

Vylepšená klasika 

Žijeme v dobe, v ktorej sa od ľudí väčšinou vyžaduje flexibilita, rýchlosť a prispôsobivosť. Avšak na to, aby to spĺňali, sa potrebujú cítiť komfortne a bez obmedzení. Ak má tvoj priateľ, otec alebo brat náročnú prácu, v ktorej musí vždy vyzerať tip-top, alebo chce bezchybne vyzerať skrátka sám pre seba, tento darček sa mu bude jednoznačne páčiť.

Superslim košeľa.
Superslim košeľa. Zdroj: Justin Paukin

Kvalitná štýlová košeľa je predsa základ pánskeho šatníka a rozhodne ňou nemôžeš nič pokaziť. Skôr naopak, môžeš to len zlepšiť. Zvlášť s touto vylepšenou verziou klasických košieľ od značky Justin Paukin, v ktorých sa bude cítiť ako vo svojej druhej koži.

Vyber mu z ponuky Justin Paukin
Elastická košeľa.
Elastická košeľa. Zdroj: Justin Paukin

Najväčším benefitom týchto úpletových košieľ je osemsmerná elasticita až do výšky 200 %. Košele sú vyrábané pomocou najnovšej technológie z extra elastického materiálu, vďaka čomu sa obdarovaný bude môcť slobodne hýbať a nič ho nebude obmedzovať. Tieto košele sú navyše veľmi príjemné na dotyk a nie sú náročné na starostlivosť.

Pre športovca je to jednoduchšie 

V úvode sme spomenuli, že kupovať darčeky pre pánov je niekedy zložité. Toto tvrdenie však až tak neplatí pri mužoch, ktorí milujú šport. Tento koníček totiž otvára toľké možnosti, až je skôr ťažké si z nich vybrať. Môžeš mu kúpiť športové náčinie, termobielizeň, kvalitné bežecké tenisky, boxerské rukavice, nové kopačky alebo dokonca masážnu pištoľ na svaly, ktorá mu pomôže pri relaxácii. Skús porozmýšľať, čo bude pre neho to pravé. Ak napríklad vieš, ktorému tímu najviac drží palce, vstupenkami na zápas trafíš zaručene do čierneho. 

športové náčinie
Zdroj: Unsplash/Ryan De Hamer
Domov
Zdieľať
Diskusia