Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 7:19
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

DiCaprio pomáhal režisérovi komédie Don’t Look Up prepisovať scénu 15-krát. Režisér sľubuje, že pri nej vybuchneme od smiechu

DiCaprio pomáhal režisérovi komédie Don’t Look Up prepisovať scénu 15-krát. Režisér sľubuje, že pri nej vybuchneme od smiechu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DON’T LOOK UP
Uložiť Uložené

Očakávaný film uvidíme už na Vianoce a podľa všetkého sa pri ňom poriadne nasmejeme. O to sa postará aj herecký velikán Leonardo DiCaprio.

Komédia Don’t Look Up s oscarovými ambíciami od Netflixu a režiséra Adama McKaya dorazí už 24. decembra. Po vynikajúcich ohlasoch prvých šťastlivcov, ktorí snímku videli, sa na ňu tešíme o to viac. Režisér McKay v rozhovore pre Vanity Fair prezradil, že DiCaprio mu nesmierne pomáhal so scenárom. Nielenže bol vynikajúcim hercom na pľaci, ale ukázal sa aj ako významný pomocník pri tvorbe scenára. 

Odporúčané
Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb 1. decembra 2021, 19:30

Keď bol DiCaprio konečne spokojný s kvalitou scenára, s čím McKayovi pomáhal dlhé mesiace, sľúbil, že film natočí, ale chce doň vložiť scénu, v ktorej bude mať veľkú reč. Režisér sa bál, že to neukáže dobre, keďže takéto scény sú veľmi náročné. DiCaprio však prišiel s originálnym a vtipným nápadom, keď sa jeho postava prestane ovládať počas priameho prenosu v televíznej stanici a pochytí strašný amok. Má ísť o najvtipnejšiu scénu celého filmu, no a bol to práve DiCaprio, kto ju tak dokonale vyšperkoval. 

DiCaprio a McKay scénu prepísali celkovo 15-krát. Viacero scén vo filme je improvizovaných a isté časti scenára ovplyvnili aj ďalší herci. Zdá sa, že snímka bola skutočne spoločným projektom a my dúfame, že nás DiCaprio a spol. opäť presvedčia o svojom talente. 

Domov
Zdieľať
Diskusia