Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2021, 20:16
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

O Money Heist bude úplne nový seriál. Zameria sa na postavu milovaného Berlina

O Money Heist bude úplne nový seriál. Zameria sa na postavu milovaného Berlina
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST
Uložiť Uložené

Netflix rozširuje svet Money Heist o ďalší seriál. Pozrieme sa do minulosti najobľúbenejšej postavy z prvých sérií.

Keď tvorcovia seriálu Money Heist oznámili, že 5. séria bude jeho posledná, fanúšikom dali malú nádej. Hlavný príbeh sa síce skončil, ale nikde nie je napísané, že svet, ktorý vytvorili, nemôžu rozvinúť.

A to presne aj plánujú, keďže Deadline prišlo so správou, že Netflix pripravuje spin-off (odčlenenie od hlavného príbehu) seriálu, ktorý sa zameria na postavu Berlina. Ten sa v seriáli objavuje v každej sérii aj napriek tomu, že už dávno zomrel.

Odporúčané
10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 26. novembra 2021, 16:30

A keďže sú s Professorom bratia, môžeme rátať s tým, že sa v seriáli objaví aj on. Ide o dve najobľúbenejšie postavy z celého seriálu, takže sa vlastne asi nikto nenahnevá, že Netflix tento seriál „dojí“. Navyše, samotní autori sa už priznali, že oľutovali, že ho zabili tak skoro. V súčasnosti nemáme o seriáli okrem dátumu premiéry niekedy v roku 2023 žiadne informácie.

Dá sa však predpokladať, že sa bude odohrávať pred udalosťami hlavného deja Money Heist a budú v ňom vystupovať aj iné postavy. Na Berlinov príbeh si teda ešte počkáme minimálne rok.

Odporúčané
Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb 1. decembra 2021, 19:30

Dovtedy ťa môže potešiť, že už 3. decembra Netflix odhalí posledných 5 dielov z finálnej série Money Heist. Okrem toho sa chystá aj juhokórejský remake seriálu. V ňom si Berlina zahrá Park Hae-Soo Set, ktorého poznáš ako Jo Sang-wooa zo Squid Game.

Domov
Zdieľať
Diskusia