Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2021, 14:30
Čas čítania 10:11
Tímea Krauszová Martina Havranová

Otestovali sme predplatné produktov v Bratislave: oplatí sa predplatiť si donášku kvetov, kávy alebo vína?

ZAUJÍMAVOSTI PODNIKANIE
Uložiť Uložené

Nemusíš nikam chodiť, kvety, kávu či raňajky ti donesú domov.

Čo všetko si môžeš predplatiť a môžeš sa spoľahnúť na pravidelné dodávky bez opakovaného objednávania? Otestovali sme 8 unikátnych predplatných v hlavnom meste. Snažili sme sa vybrať spoločnosti s odlišným zameraním, ktoré ponúkajú na trhu niečo inovatívne.

Počas testu sme sa sústredili na to, či spoločnosti naozaj dodržujú to, čo uvádzajú na svojich stránkach, a aj na to, či je predplatné finančne výhodné v porovnaní s klasickým nakupovaním. Zaujímali sme sa aj o možnosti osobného prispôsobenia si predplatných a zisťovali sme, koľko zákazníkov aktuálne využíva ich služby. 

Spoločnosti nám poslali testovacie predplatné zadarmo, text a naše osobné hodnotenie nijako neupravovali.

Kávové predplatné Goriffee

Cena: od 37 €, podľa množstva kávy a typu predplatného
Frekvencia: raz za mesiac na 3, 6 alebo 12 mesiacov
Automatické obnovovanie: nie

Kávový klub Goriffee má na výber z troch členstiev – strieborné, zlaté a platinové –, pričom sa líšia trvaním aj obsahom balíčka, ktorý ti príde. My sme si zvolili strieborné predplatné v hodnote 37 €, ktoré trvá tri mesiace a získaš v ňom jedno balenie kávy (môžeš si vybrať 250 g alebo 500 g balíček) a počas trvania predplatného dostaneš jeden darček, ktorý vyberajú zo svojho merchu. Ak sa chystáš odcestovať, môžeš si jednoducho cez email pozastaviť členstvo, aby ti balíček prišiel, až keď budeš opäť doma.

Ako darček v rámci strieborného členstva v kávovom klube sme dostali zápisník. Októbrovou kávou bola sladká Brazil Caramelo.
Ako darček v rámci strieborného členstva v kávovom klube sme dostali zápisník. Októbrovou kávou bola sladká Brazil Caramelo. Zdroj: Refresher/Timea Krauszová

Okrem váhy si môžeš prispôsobiť aj druh, objednať si môžeš kávu na filter alebo na espresso. Kuriér ti kávu prinesie v strede mesiaca a ušetríš na poštovnom aj na samotnej káve oproti nákupu v ich e-shope. Tá, ktorú sme dostali, stojí samostatne 8 € za 250 g alebo 28 € za kilogram plus poštovné. Ak to prerátame na polkilové balíčky, za tri mesiace by sme zaplatili 42 €, teda o 5 € viac, a to je len cena bez poštovného. Je to naozaj výhodnejšie vo forme predplatného.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 105595 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia