Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2021, 16:04
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na Uncharted. Tom Holland je Nathan Drake, lovca pokladov a najnahláškovanejší Indiana Jones

Sleduj trailer na Uncharted. Tom Holland je Nathan Drake, lovca pokladov a najnahláškovanejší Indiana Jones
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY UNCHARTED
Uložiť Uložené

Uncharted sa dostane exkluzívne do kín už 18. februára.

Slávna videoherná séria Uncharted sa okrem PC a PS5 verzie začiatkom budúceho roka dostane aj do kín. Celovečerná adaptácia je vo výrobe už niekoľko rokov. Po dlhých odkladoch ju uvidíme 18. februára 2022, a to exkluzívne v kinách. Hlavnú rolu lovca pokladov Nathana Drakea stvárni Tom Holland, pričom jeho mentora Sullyho si zase zahrá Mark Wahlberg.

Fanúšikovia hernej série by zrejme preferovali, keby film zachytil staršieho Drakea, no najlepšie bude, keď nebudeme mať predsudky a snímke dáme šancu. Tvorcovia sa zrejme odklonia od hier a pokúsia sa vyrozprávať príbehy, ktoré videohry neobsiahli. Záporáka stvárni Antonio Banderas. Isté roly získali aj krásky Sophia Ali a Tati Gabrielle. Režisérom je Ruben Fleischer, ktorý už pre Sony natočil oba diely Zombielandu či Venoma.

Odporúčané
God of War vyjde v januári na PC. Prečo Playstation vydáva svoje exkluzivity na počítač? God of War vyjde v januári na PC. Prečo Playstation vydáva svoje exkluzivity na počítač? 21. októbra 2021, 12:30

Vo videohernej sérii objavuje Nathan Drake s priateľmi bájne poklady a zaniknuté civilizácie. Ide o mix Tomb Raidera, Indiana Jonesa a ďalších dobrodružných snímok so sympatickými postavami, skvelou a megalomanskou akciou, s bájnymi fantasy zložkami a charizmatickým hlavným hrdinom. Nathan Drake je nahláškovaný hrdina, ktorý ti rýchlo prirastie k srdcu. Či tak pôsobí aj mladý Tom Holland, už necháme na tvoje uváženie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia