Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister
28. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 2:28
Sponzorovaný obsah

Priznania Slovákov: niektorí sa do toho pustili pekne na ostro a strácali veci aj sebaúctu

Priznania Slovákov: niektorí sa do toho pustili pekne na ostro a strácali veci aj sebaúctu
Zdroj: Unsplash/We-Vibe Toys
ZAUJÍMAVOSTI SLOVÁCI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Niektoré ťa pobavia, pri iných sa budeš cítiť trápne aj za ich aktérov.

Všetci máme tajomstvá. Niekto ich má väčšie, niekto menšie, no len čo vyplávajú na povrch, bývajú z nich občas poriadne pikantné priznania. Práve na tie sme sa pýtali našich fanúšikov na Instagrame. V spolupráci s Jägermeister Scharf ti prinášame ostré priznania, o ktoré sa s nami Slováci podelili. Nájdu sa medzi nimi nejaké z detstva, dovoleniek, ale aj z ich milostných radovánok. 

Kvôli zachovaniu anonymity sú v príbehoch použité vymyslené mená. 

Ostré priznania zo sexuálneho života

Natália sa počas svojho pobytu v New Yorku rozhodla užiť si sex na jednu noc uprostred prázdneho parkoviska. Keďže je to rovnako ako na Slovensku ilegálne, čoskoro ich v tom najlepšom prerušilo ťukanie na okno auta. Za oknom stál policajt. 

parkovisko, auto
Zdroj: Unsplash/Krzysztof Kotkowicz

„Povedal nám, že máme päť minút na to, aby sme sa obliekli a spakovali.“ Nezostalo im teda nič iné, len milostné aktivity prerušiť a odísť. Keďže Natália bola v Spojených štátoch pracovne, ak by to policajt nevzal s takým nadhľadom, mohla by sa rovno posadiť do lietadla smerom domov. 

Viacerí fanúšikovia sa nám priznali s ďalšími sexuálnymi zážitkami. Bol medzi nimi sex v kostole so svojou ex, na ihrisku počas svadby svojich priateľov, ale aj vysnívané milostné radovánky na pláži. Nedopadlo to však úplne podľa predstáv. „Keď sme sa do toho pustili, priateľ si po chvíli všimol, že si vedľa nás sadol cudzí chlap. Nevieme, či nás chcel okradnúť alebo sledovať pri tom,“ spomína na svoj zážitok Julka. 

Niektorí stratili veci, iní svoju česť 

Jeden z fanúšikov nám napísal: „Stratil som kamošov ‚snubák‘. Potom som narýchlo kúpil ako-tak podobný. Doteraz nikto nič.“ Ešteže nekúpil namiesto strieborného zlatý a sedel na prste. 

Dalibor prezradil, že sa mu počas výletu v Budapešti roztrhli nohavice, a tak musel ísť do hotela iba v trenkách. 

snubný prsteň
Zdroj: Unsplash/Jackie Tsang

Nikdy nevieš, koho na cestách stretneš 

Juraj sa s nami podelil o svoj príbeh z ciest, keď žil vo Vietname. Spoznal tam jednu Číňanku, ktorú sa rozhodol po dvoch týždňoch navštíviť v Hongkongu. „Pri našom stretnutí ma privítal jej frajer a priateľsky ma pozval na párty s nimi. Mal tam účet asi 15 000 eur, ktorý bez mihnutia oka zaplatil, a na ďalší deň sa o mňa postaral. Vymyslel výlet, išli sme do skybaru a na najlepšie miesta v Hongkongu.“

scharf
Zdroj: Jägermeister

Keď sa dotyčný Juraja opýtal, či bol niekedy v Macau, nečakal, že odpoveďou na jeho nie bude vrtuľník, ktorý ich tam vzal. „Tu sme všetci strávili nezabudnuteľnú noc. Nakoniec som zistil, že to bol syn generálnej riaditeľky Toyoty. A, chudák, nevedel, že som pred pár dňami spal s jeho frajerkou.“

Stratil sa na Bali

Marián sa s nami podelil o príbeh zo svojich ciest, keď sa mu podarilo bez dokladov aj mobilu stratiť na Bali bez toho, aby vedel, kde býva. „Bol som v dosť chudobnej časti, kde nikto nerozumel po anglicky. Pri ceste som však náhodne stretol dvoch lokálnych developerov, ktorí tam stavali také menšie domy a trošku rozumeli po anglicky.“ Keď im Marián porozprával svoj príbeh, rozhodli sa, že sa o neho postarajú, ukázali mu časti na Bali, kam turisti bežne nechodia, zaviedli ho na miesto, kde mal internet, vďaka čomu zistil, kde býva. „Doviedli ma na ubytko, dali sme spolu pivo a doteraz sme v kontakte,“ spomína na svoj zážitok. 

cestovanie, cestovateľ, batoh
Zdroj: Unsplash/Philipp Kämmerer

Máš aj ty nejaké poriadne ostré priznania? 

Určite si aj ty zažil jeden z tých večerov, keď ste s kamarátmi pri poháriku začali odhaľovať svoje tajomstvá. Niekto sa priznal k sexuálnym vrtochom so svojimi bývalými, prípadne k zábavným príhodám z čias, keď začal spoznávať svoje telo. Ďalší sa ti po rokoch prizná, že práve jeho vinou ti rodičia prišli na nejaké tajomstvá, a niektorí ti zas prezradia veci, ktoré by si na nich nikdy nepovedal. A práve na takéto večery – k pikantným tajomstvám – je ako stvorený poriadne ostrý Jägermeister Scharf

scharf
Zdroj: Jägermeister
Domov
Zdieľať
Diskusia