Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2021, 13:30
Čas čítania 4:55
Dominik Vetrák

RECENZIA: Venom 2 – Carnage prichádza

FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM) VENOM 2
Uložiť Uložené

Tom Hardy s Venomom opäť hláškujú, no tentoraz sa to vôbec nedarí.

Prvý Venom od nás dostal v recenzii 5,5/10. Označili sme ho za nefungujúci bordel bez logiky, na ktorom sa však dá zabaviť. Ako by sme zhodnotili dvojku? Nefungujúci bordel bez logiky, na ktorom sa ani nezasmeješ. Pokračovanie má len niečo vyše hodiny a pol.

V podstate sa odstránil úvod z jednotky, kde nám tvorcovia vysvetľovali, kto je Venom a ako sa dostal na našu planétu. Dvojka začína istý čas po udalostiach jednotky, ničím nezdržuje a rovno sa púšťa do príbehu a akcie.

Eddie Brock (Tom Hardy) a Venom nezvládajú spolunažívanie v byte. Venom musí jesť ľudí, keďže ich mozgy potrebuje na prežitie, no Eddie mu dáva len čokoládu a sliepky. Eddieho zase štve, že mu Venom opakovane ničí nábytok a zasahuje mu do života. Tvorcovia sa zrejme snažili o nejakú vtipnú verziu romantickej roztržky prenesenú na vzťah Venoma s Eddiem, no vôbec sa to nepodarilo.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Späť
Zdieľať
Diskusia