Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2021, 20:00
Čas čítania 1:05
Jakub Paulík

TOP 3 v piatok: Plačkovej sa zastal Rytmus, vyšetrovatelia NAKA sú na slobode a školáčku z gangu obvinili

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Prečítaj si, čo sa dnes stalo.

Vyšetrovatelia NAKA už nie sú vo väzbe

Boris Kollár väzobne stíhaných vyšetrovateľov NAKA nazval „čurillovskou mafiou“, no Krajský súd v Bratislave v piatok rozhodol o ich prepustení na slobodu. Súd ozrejmil, že trestné stíhanie vyšetrovateľov považuje za neopodstatnené. 

„Je to jasný dôkaz toho, že títo ľudia robili svoju prácu podľa najlepšieho svedomia a vedomia, napriek tomu, že by si niektorí priali opak. Ako napríklad poslanec Fico, ktorý zneužil túto kauzu na špinavé politické útoky a žiadal môj odchod,“ komentoval udalosť na Facebooku minister vnútra Roman Mikulec. Viac sa dočítaš v tomto článku.

Vyšetrovateľ Pavol Ďurka.
Vyšetrovateľ Pavol Ďurka. Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Dievča z gangu v Komárne obvinili

Gang školáčok z Komárna, ktorý terorizoval svoje okolie, sa do povedomia verejnosti dostal začiatkom roka. Vtedy internetom kolovalo video, na ktorom vidno, ako šikanuje mladé dievča. Hlavnú členku gangu dnes obvinili z trestných činov vydierania a výtržníctva. Viac informácií nájdeš v tomto článku.

Video
Zdroj: PZ SR

Zuzanu Plačkovú podporil Rytmus aj Separ

Obvinená Zuzana Plačková sa na Instagrame sťažovala na ľudí, ktorí jej počas väzby priali to najhoršie, a označila ich za falošných. „Samozvani sudcovia a investigativci. Skodoradost a zloba je karma sama sebe,“ okomentoval jej príspevok raper Rytmus. Obdobným spôsobom sa k veci vyjadril aj Separ, podľa ktorého na Slovensku žije najväčšie množstvo „jasnovidcov, mudrlantov a sudcov“. Zuzana Plačková s manželom sú naďalej obvinení. Podľa NAKA boli údajne súčasťou drogového gangu. Ďalšie informácie si prečítaš v tomto článku.

Zuzana Plačková.
Zuzana Plačková. Zdroj: Instagram/queen.plackova

Instagramový post dňa

„Oháňame sa sebaláskou a ostýchame sa ukázať svoju ozajstnú tvár,“ napísala na Instagrame Adela Vinczeová k fotografii, kde sa ukázala bez akéhokoľvek mejkapu a filtrov. Ozrejmila, že niekedy vyzerá ako „mastná nosatá obluda“, no aj keď sa vidí v zrkadle neupravená, necíti sa vraj zle.

Domov
Zdieľať
Diskusia