Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. októbra 2021, 14:54
Čas čítania 0:50
Jakub Paulík

Zuzana Plačková posiela odkaz neprajníkom. Podporil ju Rytmus aj Separ

Zuzana Plačková posiela odkaz neprajníkom. Podporil ju Rytmus aj Separ
Zdroj: se svolením Zuzany Plačkové
NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Po prepustení na slobodu sa plnohodnotne venuje Instagramu.

Zuzana Plačková po prepustení na slobodu sľúbila, že sa k obvineniu voči svojej osobe vyjadrí na Instagrame. Väčšina jej príspevkov sa však zatiaľ týka propagácie produktov. K novej fotografii pridala opis, v ktorom skritizovala neprajníkov. Tým vraj praje to, čo oni priali v posledných dňoch jej. „Konečne ste sa ukázali niektorí,“ dodala.

Stranu jej podržal aj raper Separ. „Nikde nezije viac jasnovidcov, mudrlantov a sudcov jak u nas,“ napísal. Tým zrejme narážal na to, že ju množstvo ľudí odsúdilo ešte predtým, než to potvrdil súd.

„Samozvani sudcovia a investigativci. Skodoradost a zloba je karma sama sebe,“ okomentoval jej príspevok raper Rytmus.

Prokurátor podal sťažnosť voči rozhodnutiu Špecializovaného trestného súdu, ktorý Plačkovú a jej manžela poslal na slobodu. O ich väzbe bude preto 7. októbra rozhodovať Najvyšší súd. V súčasnosti sú stále obvinení.

„Dôvodom bolo konštatovanie sudcu pre prípravné konanie o neexistencii dôkazov, ktoré by preukazovali dôvodné podozrenie, že sa títo obvinení dopustili skutku, za ktorý im bolo vznesené obvinenie. Preto v ich prípade ďalej ani neskúmal naplnenie existencie dôvodov či už útekovej, kolúznej, alebo preventívnej väzby,“ vysvetlila hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková.

Odporúčané
Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst 26. marca 2023, 14:30

Plačková s manželom podľa NAKA údajne pôsobili v drogovom gangu. NAKA pri akcii obvinila 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a z drogovej trestnej činnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia