Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Karloff.
2. októbra 2021, 13:30
Čas čítania 1:22
Sponzorovaný obsah

Tatratea má pre teba dobrú správu, na svojom e-shope dlhodobo znižuje ceny

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Obľúbený slovenský likér sa ti snaží vynahradiť svoju absenciu na letných akciách nižšími cenami.

S postupným príchodom jesene a so skracovaním dní sa končí aj obdobie letných žúrok. Aj keď ti na mnohých večierkoch robil spoločnosť domáci Tatratea servírovaný v kombinácii s ľadom, obľúbený likér si môžeš pokojne vychutnať aj počas studenších dní. 

tatratea, nápoje, nápoj, teplý nápoj, nápoj s tatratea, tatratea fľaška, vianoce
Zdroj: TATRATEA

Na e-shope Karloff si totiž môžeš teraz zakúpiť svoj „tatraňák“ lacnejšie než obyčajne. Kežmarský výrobca ti totiž chce vykompenzovať končiace sa leto zaujímavou akciou na Tatratea, ktorý si môžeš vychutnať v pohodlí domova v kruhu najbližších kamarátov či rodiny. Aktuálna situácia v kombinácii s počasím nás totiž pomaly opäť vháňa späť do domácností. 

Tento moment však môžeš využiť na to, aby si pripravil netradičnú párty a svojich hostí prekvapil servírovaním nielen čistého Tatratea s ľadom, ale možno aj v podobe horúcich či studených miešaných drinkov. Inšpirovať sa pritom môžeš na webstránke Tatratea, kde nájdeš sériu niekoľkých receptov, ktorých základ vždy tvorí Tatratea rôznej chuti či sily. 

tatratea, nápoje, nápoj, teplý nápoj, nápoj s tatratea, tatratea fľaška, vianoce
Zdroj: Tatratea

No a ak sa rozhodneš pre kúpu Tatratea na e-shope výrobcu, okrem dlhodobo nižších cien nájdeš aj rôzne limitované edície či degustačné balíčky, aby si si doma mohol dopriať zaujímavú žúrku. Ak si veľký fanúšik tatranského likéru, môžeš si dokonca zaobstarať aj exkluzívny merch, ktorý nikde inde nenájdeš a vďaka ktorému budú okamžite všetci vedieť, za aký tím kopeš. Potešiť ťa môže aj fakt, že pri objednávkach nad 50 eur neplatíš za dopravu.

Tatratea
Zdroj: Tatratea

Pre fanúšikov Tatratea máme zároveň ďalšiu dobrú správu. Už koncom budúceho roka by mala byť zrekonštruovaná Pradiareň v Kežmarku, v ktorej sídli výrobňa obľúbeného podtatranského likéru. Výsledkom trojročného projektu bude nielen modernizácia vlastných výrobných technológií, ale aj séria atrakcií pre verejnosť, otvorenie parčíka, kaviarne či podnikovej predajne a budeš tiež môcť absolvovať exkurziu po výrobnom závode. Napriek tomu, že práce v objekte ešte prebiehajú, niektorí šťastlivci už mali tú možnosť ísť sa pozrieť do nových priestorov Pradiarne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Overdressed Photographer (@adamrustman)

Ak sa už nevieš dočkať a chceš si navodiť atmosféru s Tatratea v ruke, navštív e-shop a vyber si jeden z obľúbených alkoholických „čajov“, ku ktorému teraz dostaneš malú ochutnávkovú fľašku zdarma.

Navštív e-shop Tatratea
Domov
Zdieľať
Diskusia