Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 8:30
Čas čítania 4:50
Adam Novosad

Zavraždené telo youtuberky Gabby Petitovej už našli, ale jej snúbenec je nezvestný. Mesiace žil v divočine, prežil by v močiaroch?

Zavraždené telo youtuberky Gabby Petitovej už našli, ale jej snúbenec je nezvestný. Mesiace žil v divočine, prežil by v močiaroch?
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle
ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Po Brianovi Laundriem sa zľahla zem a nikto nevie zistiť, kam po návrate z osudného tragického výletu v amerických národných parkoch zmizol.

„Vždy vedel, čo chcel, kedy to chcel a našiel spôsob, ako to dostať. Nie násilím, ale ak nechcel, aby Gabby hocičo spravila, tak vedel nájsť spôsob, ako jej v tom zabrániť,“ dozvedela sa verejnosť o vzťahu youtuberky Gabby Petitovej a jej priateľa Briana Laundrieho až po tom, čo americká FBI našla 19. septembra v národnom parku Grand Teton jej mŕtve telo.

Tragický príbeh mladého páru, len 22-ročnej Gabby a 23-ročného Briana, už obletel celý svet. Stále nepoznáme presnú príčinu smrti, vieme iba to, že ju spôsobilo cudzie zavinenie a Brian zostáva nezvestný. Prípad sa vyvíja každým dňom.

V tomto článku si prečítaš:
  • Čo rozrušenej Gabby rozprávala rangerka, ktorá s ňou strávila viac ako hodinu.
  • Prečo jej rangerka povedala, že jej vzťah javí známky toxicity a mala by odísť.
  • Ako Brian Laundrie žil osamote v opustenej divočine Apalačských vrchov.
  • Prečo najlepšia kamarátka youtuberky verí, že Brian by prežil v divočine.
  • Aký incident sa odohral v reštaurácii zrejme len pár hodín pred jej smrťou.
  • Čo obsahovala SMS od Gabby pre jej matku, ktorú už nemusela písať ona.
  • Ako si Brian pred odchodom z domu nevzal mobil, kľúče ani peňaženku.
  • Z akého skutku, ktorého sa dopustil po jej smrti, už FBI obvinila Briana.
Gabby Petito
Zdroj: Gabby Petito

Čo sa dialo v posledných dňoch, kým Gabby žila?Na povrch prenikajú detaily z posledných dní, keď mali okoloidúci šancu vidieť Gabby aj Briana nažive. Viac ako hodinové video zachytávajúce policajnú kontrolu bielej dodávky, v ktorej dvojica cestovala naprieč Spojenými štátmi americkými, už videl každý, kto sa o prípad zaujíma, ale teraz prehovorila strážnička z národného parku, ktorá zasahovala priamo na mieste v spolupráci s políciou.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Melissa Hullsová strávila s Gabby Petitovou viac ako hodinu a pol, zatiaľ čo policajti upokojovali Briana a snažili sa vymyslieť spôsob, ako konflikt urovnať. Rangerka Hullsová v interview potvrdila, že celý konflikt vyzeral z nezaujatého pohľadu ako eskalovanie problémov v toxickom vzťahu, čo podľa vlastných slov povedala aj Gabby.

„Naznačovala som jej, či svoj vzťah nechce prehodnotiť, vypytovala som sa jej, či je vo vzťahu s ním šťastná, a vlastne som jej hovorila, že práve táto chvíľa by mohla byť jej šancou nájsť novú cestu v živote,“ konštatuje s odstupom času Hullsová.

Dvojica napokon na popud policajtov strávila noc oddelene, keď Gabby spala v dodávke a Brian v hoteli, ale krátka terapia od policajtov a rangerky zrejme nefungovala tak, ako si predstavovali. 

Brian žil mesiace osamote v divočine, ak sa skrýva, tak vie prežiť

Domov
Zdieľať
Diskusia