Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2021, 16:43
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Tom Hanks si postavil milého robota, ktorý ho po apokalypse udrží pri živote. Sleduj trailer na emotívnu sci-fi drámu Finch

Tom Hanks si postavil milého robota, ktorý ho po apokalypse udrží pri živote. Sleduj trailer na emotívnu sci-fi drámu Finch
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY FINCH TOM HANKS
Uložiť Uložené

Tom Hanks verzus prírodné katastrofy a násilní ľudia, ktorí ako poslední na planéte ostali nažive.

Finch je film štúdia Universal, ktorý odkúpilo Apple (a premenovalo ho z pôvodného názvu BIOS). Ide už o druhý film Toma Hanksa, ktorý vzhľadom na pandémiu preskakuje kiná a zamieri rovno na Apple TV+ (prvým bol minuloročný Greyhound). Trochu nás mrzí, že si Fincha nebudeme môcť pozrieť v kinách. Podľa traileru to totiž bude celkom slušný katastrofický film, ktorý rozhodne nestál len niekoľko miliónov dolárov.

Odporúčané
Recenzia: 3. séria Sex Education Recenzia: 3. séria Sex Education 20. septembra 2021, 20:30

Prítomná bude aj akcia, zničená planéta a silné prírodné úkazy, ktoré budú ohrozovať nielen život Fincha, ale aj jeho spoločníkov. Ako prvého nájde na planéte psa, potom si vytvorí priateľského robota, s ktorým nadviaže silné puto. Pevne veríme, že sa príbeh vyhne maximálnemu klišé, keď sa robot v emotívnej scéne obetuje, aby zachránil človeka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia