Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti TV Markíza.
17. septembra 2021 o 10:30
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Tretí diel Superstar prinesie opäť skvelé výkony, ale aj klasických podivínov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prví postupujúci súťažiaci Superstar sú známi.

Superstar dnes pokračuje ďalším kastingovým kolom a užší výber postupujúcich sa postupne napĺňa. Už teraz pritom začína byť jasné, že najväčší súboj sa bude odohrávať medzi dievčatami, ktorých je tento rok veľa.

Myslíš si, že zamieša karty tretia epizóda? Tá opäť prinesie veľmi zaujímavých ľudí – talentovaných aj tých „zaujímavých“.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Zlomené rebro a Leoš pod útokom

Šťastie v Superstar skúsil Pavol Vaško z Bratislavy. Ten sa venuje niekoľkým bojovým športom, je bodyguardom a zároveň aj trénuje. Pre svoju prácu je taký zapálený, že počas nakrúcania medailónika svojmu sparingovi v ringu zlomil rebro. „Chudák chalan má zlomené rebro. A ja som nechcel, ale tak proste neuhol sa,“ vyjadril sa Pavol s úsmevom.

Akoby toho nebolo málo, na mušku si zobral aj hviezdneho porotcu Leoša Mareša. Našťastie išlo len o maketu v životnej veľkosti, ktorá sa dá stále opraviť. Podarí sa Pavlovi knokautovať porotu a postúpi ďalej?

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Drag queen pred porotou

Smokee Kween o sebe tvrdí, že vždy bola ženou, aj keď tak nevyzerala. V sprievode svojho snúbenca sa rozhodla predstúpiť pred porotu a dokázať, že superstar sa môže stať ktokoľvek bez ohľadu na pohlavie či sexuálnu orientáciu. Si aj ty zvedavý na jej vystúpenie?

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Sympatický Dávid s gitarou

Výrazný talent predviedol aj gitarista Dávid Bílek, ktorý zabojoval o postup s piesňou Zatancuj si so mnou od Adama Ďuricu. „Sú speváci, ktorým sú pesničky buď veľké, alebo sú im malé. No a ty si prípad, keď sú ti pesničky malé, a preto vymýšľaš, robíš tam kľučky, beháš, frázuješ, robíš si, čo chceš. To je prebytok talentu. Mne to bolo sympatické, lebo robím to sám občas, že niečo prekrútim tak, aby mi to vyhovovalo, ale nie je to vždy bezpečné,“ reagoval na vystúpenie Marián Čekovský.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Nenechaj si ujsť Katkin bezchybný kasting už dnes večer o 20.30 h na Markíze, a ak sa nevieš dočkať ďalšieho kastingového dielu, pozrieť si ho môžeš už teraz na VOYO.

Domov
Zdieľať
Diskusia