Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Digi Slovakia.
16. augusta 2021, 18:00
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Svetový futbal vrátane Ligy majstrov u jedného operátora? Žiadny problém

Svetový futbal vrátane Ligy majstrov u jedného operátora? Žiadny problém
Zdroj: DIGI Slovakia
ŠPORT
Uložiť Uložené

Obľúbený TV operátor ti prinesie až päticu špičkových súťaží: Ligu majstrov UEFA, Premier League, La Ligu, Seriu A či Bundesligu

Blíži sa koniec leta a to pre futbalových fanúšikov znamená len jedno: začína sa nová futbalová sezóna. Ak riešiš otázku, kde budeš sledovať ligové futbalové zápasy svojho obľúbeného tímu a zároveň Ligu majstrov u jedného televízneho operátora, máme pre teba odpoveď!

Do DIGI ponuky sa po trojročnej odmlke vracia najprestížnejšia klubová súťaž Liga majstrov UEFA.  Kompletnú päticu špičkových futbalových súťaží tak v novej sezóne tvoria Liga majstrov UEFA, Premier League, La Liga, Serie A a Bundesliga. To všetko a ešte viac si teraz môžeš vychutnať u jedného operátora na 14 športových staniciach a bez viazanosti. 

DIGI, ktorá je prevádzkovateľom satelitnej a káblovej televízie, ti ponúka dávku najlepšieho svetového futbalu. Prestížne futbalové LIVE zápasy sa budú vysielať na 3 nových športových programoch: Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Obľúbená anglická Premier League sa naďalej bude vysielať na programe Premier Sport 1. 

Dano, futbal
Zdroj: DIGI Slovakia

Liga majstrov štartuje už 14. septembra a sledovať ju môžeš na DIGI. Ak si futbalovým fanúšikom, tak iste vieš, že anglická Premier League spolu s ostatnými odštartovala už v polovici augusta. Ak práve nebude v telke bežať futbal, pozrieť si môžeš atraktívne zápasy americkej NFL. Víkendový program ti zase skrátia LIVE zápasy UFC, ktoré s obľubou sledujú milióny fanúšikov po celom svete. 

Do DIGI teraz prejdeš jednoducho aj s vlastným satelitom, bez stavebných zásahov či otáčania starého satelitu. Ak sa predsa len rozhodneš, že chceš nový satelit, pri plnom využití bonusu ho v DIGI získaš bez poplatku. A to sa oplatí. Nemusíš stráviť hodiny hľadaním pirátskych stránok, na ktorých budeš sledovať futbal po turecky. 

Obľúbený šport v mobile či tablete

Plánuješ cestovať a nevieš, kde budeš sledovať večerný futbalový zápas? Žiaden problém, s mobilnou apkou DIGI GO môžeš sledovať šport v mobile kdekoľvek. Stačí ti internetové pripojenie a svoj obľúbený zápas už nezmeškáš. Aplikácia ponúka 23 TV programov, z toho 10 športových a 13 slovensko-českých. To všetko LIVE alebo zo záznamu na 2 zariadeniach súčasne.

Dano, tablet, futbal
Zdroj: DIGI Slovakia

Nalaď sa aj ty na DIGI a sleduj zápasy Ligy majstrov, anglickej Premier League, španielskej La Ligy, talianskej Serie A či nemeckej Bundesligy u jedného operátora.

Viac informácií o aktuálnej ponuke sa dozvieš na webe DIGI Slovakia.

Domov
Zdieľať
Diskusia