Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Budvar.
11. augusta 2021, 10:20
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Krajina, kde pivo rastie na stromoch, ťa pozýva na oberačku! Máš na ňu iba 4 dni, tak zmeň plány a poď do Bratislavy na Dulák!

GASTRO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

V tejto republike rastú na strome pivá tak, ako ti chutia najviac – dobre vychladené a s kamošmi!

Kde bolo, tam bolo, bola raz krajina, kde pivo rástlo na stromoch. To nie je rozprávka, ale skutočnosť a ty si to pivo môžeš prísť odtrhnúť a vypiť. Budvar ťa totiž pozýva na jedno chladené!

Už minule sme ťa informovali, že v Bratislave vznikne Republika piva, v ktorej na stromoch rastie pivo. Nežartujeme. Jediné, čo ti treba, je prísť tam. Potom stačí natiahnuť ruku, odtrhnúť si to svoje a vychutnať si Budweiser Budvar Original tak, ako ho máš rád – dobre vychladený a s kamošmi, ktorých určite zober so sebou. Veď pivo samému nechutí.

Budvar
Zdroj: Budvar

Pozvánka, samozrejme, platí aj pre introvertov s bohatým vnútorným svetom, ktorí si najlepšiu zábavu užijú osamote. Či už v skupine, alebo sám – v Republike piva ti nuda nehrozí a nepotrebuješ tam ani peňaženku.

Budvar
Zdroj: Budvar

Okrem chuti si na svoje príde aj hmat a čuch, a to pri spoznávaní žateckého chmeľumoravského jačmenného sladu, z ktorých sa budějovické ležiaky varia a aj preto sú také uznávané. Zrak zapoj pri interaktívnej stene so zobrazením procesu varenia piva. Je o dosť iný ako proces jeho konzumácie, ktorý poznáš dôverne, no rovnako zaujímavý. Svoj dôvtip preveríš pri kvíze, a ak vyhráš, budeš bohatší o Budvar merch. Svoje zážitky môžeš zvečniť fotkami z Fotonautu a domov poslať retro pozdrav z Republiky piva, nech aj vaši majú radosť, že máš radosť.

Budvar
Zdroj: Budvar

Ak chceš získať dôležité informácie, klikaj na FB event Vychutnaj si Budvar v Republike piva alebo si zaznač do kalendára nasledujúce:

Budvar
Zdroj: Budvar
Domov
Zdieľať
Diskusia