Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti HELL ENERGY.
30. júla 2021, 12:04
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

HELL prichádza s novým radom energetických nápojov pre gejmerov, ktoré ti pomôžu doplniť chýbajúcu energiu

GASTRO
Uložiť Uložené

Tento energeťák je špeciálne namiešaný tak, aby ti pomohol zvládnuť každú misiu.

Hranie počítačových hier sa z jednoduchej zábavy stalo už dávnejšie plnohodnotným športom, ktorý bude mať čoskoro svoje zastúpenie aj na takých podujatiach, ako sú olympijské hry. Niektorí hráči či streameri sa hraním hier dokonca dokážu uživiť. Nie div, podľa najnovších štatistík tvoria hráči hier takmer tretinu (cca 2,7 miliardy jedincov) z celkového počtu obyvateľstva na našej planéte. 

GAming, hra, hranie
Zdroj: Pexels.com

Ak patríš aj ty do tejto skupiny, určite vieš, že hranie hier ťa dokáže pohltiť aj na niekoľko hodín. Či už volíš hru pre viacerých hráčov, alebo príbehový mód, sústrediť sa musíš celé hodiny, profesionálni hráči dokonca pokojne aj celú noc. Práve z tohto dôvodu vytvoril HELL ENERGY svoj nový produktový rad pre konzolových, počítačových a online hráčov – HELL Gamer Edition

Hell Gamer Edition
Zdroj: HELL ENERGY

Nový rad energetického nápoja počíta so zložením, ktoré obsahuje aminokyseliny, vitamíny skupiny B a obsah kofeínu 32 mg/100 ml, aby si získal optimálny herný výkon. HELL Gamer Edition si pritom môžeš kúpiť v troch osviežujúcich príchutiach v tematicky potlačenej plechovke s objemom 250 ml, a to:

  • ARCADE Tropical Bomb  exotická príchuť s atmosférou džungle,
  • NOVA Cherry Beam  osviežujúca príchuť čiernej čerešne, ktorá je dokonalým spoločníkom počas náročnej misie alebo bitky,
  • PvP Coco Split  jedinečná príchuť kokosu.

Všetky tri príchute nájdeš už dnes v obchodoch na Slovensku, ale tiež v e-shope HELL ENERGY Store.

Hell Energy Gamers Edition
Zdroj: HELL ENERGY
Domov
Zdieľať
Diskusia