Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2021, 8:58
Čas čítania 1:11
Adam Novosad

Mia Khalifa sa rozvádza a je znovu slobodná. Zahltili ju nechutné sexuálne návrhy od fanúšikov, ktorých musí húfne blokovať

NEWS MIA KHALIFA
Uložiť Uložené

Aj keď sa Mia Khalifa snažila svoje manželstvo posledný rok zachrániť, napokon prišiel rozvod.

Mia Khalifa sa rozvádza so svojím manželom a je opäť slobodná. Táto správa spred pár dní zaujala fanúšikov bývalej pornoherečky natoľko, že ju začali obťažovať a samotná Khalifa musela na Twitteri všetkých upozorniť, aby ju nezahlcovali zbytočnými správami plnými nechutných fotiek a návrhov, informuje Ladbible.

Odporúčané
Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou 26. júla 2021, 15:31

Khalifa sa pred dvomi rokmi vydala za Švéda Roberta Sandberga, ktorý sa preslávil ako populárny šéfkuchár z luxusných reštaurácií. Dvojica sa zasnúbila v marci roku 2019 a svadbu stihli absolvovať už v júni toho istého roku. Do spoločného života podľa mnohých skočili príliš skoro, ale dvojica vtedy takéto názory odmietala. Vzťah sa im však napokon rozpadol.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mia K. (@miakhalifa)

Mia v príspevku na Instagrame opisuje, ako sa posledný rok snažili svoje manželstvo zachrániť, ale množstvo menších či väčších rozdielov im to znemožnilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia