Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2021, 14:26
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

PETA chce, aby tvorcovia odstránili z filmu Jackass Forever všetky scény so zvieratami

PETA chce, aby tvorcovia odstránili z filmu Jackass Forever všetky scény so zvieratami
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS FOREVER
Uložiť Uložené

Jackass Forever sa do kín dostane už o pár mesiacov.

Organizácia PETA bojujúca za práva a bezpečnosť zvierat vydala po traileri na Jackass Forever vyhlásenie, v ktorom od štúdia Paramount Pictures žiada, aby z filmu odstránilo všetky scény so zvieratami. Ľudia z tímu Jackass ich totiž využívajú vo viacerých svojich šialených scénach, keď sa napríklad nechajú uhryznúť hadom či vyhodiť do vzduchu býkom. 

PETA teda požaduje, aby nič také vo filme nebolo. Ide však o posledný film zo série v podaní pôvodnej partie, a tak pochybujeme, že štúdio donúti tvorcov čokoľvek odstraňovať. Práve naopak, takéto články a správy pre nich zrejme budú znamenať reklamu zdarma a kontroverzia bola v rámci Jackass prakticky vynútená. 

Odporúčané
Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu. Väčšinou ide o priemerné či podpriemerné akčné výplachy Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu. Väčšinou ide o priemerné či podpriemerné akčné výplachy 22. júla 2021, 12:59

V Jackass Forever znova stretneš známych jackassákov ako Johnnyho Knoxvilla, Steva-O, Chrisa Pontiusa, Jasona „Wee Man“ Acuñu a ďalších. Bam Margera sa však vo filme neobjaví. Z partie ho vyrazili pre údajné porušenie zmluvy.

Domov
Zdieľať
Diskusia